Να τους σπρώξουμε στον γκρεμό

Πριν τον πρώτο αγώνα είχαμε γράψει ότι πρέπει να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για βοηθήσουμε στην κατάρρευση της Ζούλτε. Η περσινή δευτεραθλήτρια Βελγίου αντιμετωπίζει όλων των ειδών τα προβλήματα τα οποία με το πέρασμα του χρόνου μεγαλώνουν. Η χτεσινή τους ισοπαλία με την ουραγό του πρωταθλήματος έφερε εκ νέου μουρμουρητά και ενδεχόμενος αποκλεισμός τους την Πέμπτη σίγουρα θα φέρει εξελίξεις. Η ευχή μας όπως στο χτεσινό αγώνα προκύψει κάποιο αρνητικό εκπληρώθηκε αφού ο Σενεγαλέζος Leye τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει τον επαναληπτικό. Πρόκειται για μια σημαντική απώλεια η οποία έρχεται να προστεθεί σε αυτήν του Godea που έχασε και τον πρώτο αγώνα.

Πρέπει επίσης να θυμίσουμε ότι ο μέσος Berier εξακολουθεί να απαιτεί μεταγραφή και απέχει από τις προπονήσεις ενώ το δρόμο του σκέφτονται να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες που απλά περιμένουν να δουν αν η ομάδα τους εξασφαλίσει εισιτήριο για τους ομίλους.

Η Ζούλτε δεν πρέπει να υποτιμηθεί αλλά τα πιο πάνω και ίσως πολλά άλλα που δεν ξέρουμε δείχνουν ότι έχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!