Να το κάνουμε γιορτή

Η ώρα που περιμέναμε όχι μόνο τις τελευταίες μέρες αλλά ολόκληρη τη χρονιά έφτασε. Ο ΑΠΟΕΛ αν καταφέρει σήμερα να έχει βαθμολογικό κέρδος θα στεφθεί για 21η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής. Το ότι ο αγώνας αυτός είναι ενάντια στην μισητή ομόνοια δίνει ένα επιπλέον κίνητρο σε όλους μας. Νίκη επί του μόνιμου ανταγωνιστή μας και της ομάδας που επιχορηγείται με εκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση θα είναι η καλύτερη αφορμή για να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί σε όλη τη Λευκωσία. Για ενενήντα λεπτά θα είναι ένας δύσκολος αγώνας αφού όπως είδαμε και στον αγώνα του δευτέρου γύρου, οι διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν είναι τόσο μεγάλες αν δεν βρεθούμε στην καλή μας μέρα. Το ότι μας βολεύει η ισοπαλία είναι κάτι που όπως είπε ο πλέον αρμόδιος δεν θα καθορίσει τον τρόπο παιχνιδιού μας αφού και οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν τη νίκη.

Ο αποκλεισμός του Μποαβεντούρα από την αποστολή μπορεί να ξάφνιασε αλλά μείωσε κατά μια τις επιλογές του Γιοβάνοβιτς για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Αλεξάνδρου που προτιμήθηκε στους δυο τελευταίους αγώνες φαντάζει το φαβορί εκτός και αν «πληρώσει» την μέτρια παρουσία που είχε. Από την άλλη ο Ηλία έμεινε εκτός αποστολής με την Αεκ αλλά όπως απέδειξε και σε άλλες περιπτώσεις ο προπονητής μας δε διστάζει να ρίχνει στη φωτιά παίκτες που στον προηγούμενο αγώνα δεν αγωνίστηκαν.

4-4-2 ή 4-5-1 είναι το άλλο ερώτημα του οποίου την απάντηση για τις επόμενες λίγες ώρες γνωρίζει μόνο ο Γιοβάνοβιτς. Ο Αλμέιδα θεωρείται σίγουρος και το ζητούμενο είναι αν θα έχει δίπλα του τον Τρισκόφσκι όπως έγινε στον τελευταίο αγώνα ή αν θα προτιμηθεί ένας παραπάνω παίκτης στο κέντρο. Ο Μαρσίνιο δεν βρίσκεται εδώ και καιρό στα καλύτερα του αλλά είναι ένας παίκτης που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη διαφορά.

Οι υπόλοιπες θέσεις θεωρούνται «κλειδωμένες» αφού θα είναι έκπληξη αν ο Γκριτσάροφ σπάσει το δίδυμο Κόντη-Ζορζ ενώ τα δυο αμυντικά χαφ δεν μπορούν να είναι άλλοι από τους Μοράις και Πίντο. Ο Χαραλαμπίδης θεωρείται η επικρατέστερη επιλογή στη δεξιά πλευρά ενώ ακόμα πιο σίγουρος είναι ο Μαντούκα από αριστέρά.

Προσοχή στις προκλήσειςΤο sold out ήταν δεδομένο και οι κερκίδες που μας αναλογούν θα είναι ασφυκτικά γεμάτες. Οι κουμμουνιστές ενδέχεται με διάφορους τρόπους να προκαλέσουν επιδιώκοντας διακοπή του αγώνα εις βάρος μας, οπότε οι οπαδοί μας θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!