Να το τελειώσουμε

Ο ΑΠΟΕΛ έχει σήμερα άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία. Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα μεταβαίνει απόψε στο Κίτιον ως υποψήφια πρωταθλήτρια και έχει σαν στόχο να επιστρέψει με την κούπα. Οι καλαθοσφαιριστές του Κωνσταντινίδη είναι μια νίκη μακριά από τον τίτλο και ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται 4 δεκάλεπτα μακριά από το να προσθέσει άλλη μια χρυσή σελίδα στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου. Η σπουδαία εμφάνιση της περασμένης Τρίτης γέμισε με αισιοδοξία τους παίχτες αλλά και τους οπαδούς μας ότι αυτή την φορά θα γυρίσουμε από την Λάρνακα όχι μόνο με το ροζ φύλλο στην τσέπη αλλά και με την κούπα του πρωταθλητή. Όπλο μας όπως και στον αγώνα στο Λευκόθεο η ασφυκτική άμυνα από το πρώτο λεπτό και οι σωστές επιθετικές επιλογές.

Η Αεκ, έχοντας όλη την πίεση και το άγχος που κουβαλά από το ματς στο Λευκόθεο,  θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να φέρει το ματς στα μέτρα της. Η μόνη διέξοδος για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ακόμα λίγες μέρες παράταση στην προδικασμένη ποινή τους είναι να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένταση στο ματς για να αποφύγουν το μοιραίο.

Οι καλαθοσφαιριστές μας δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα που σκοπό θα έχει να τους φορτώσει με φάουλ από το πρώτο δεκάλεπτο. Είναι σημαντικό να κτίσουμε πάνω στην πίεση που θα βαραίνει τους παίχτες της αεκ και όχι πάνω στον δικό μας ενθουσιασμό για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα σήμερα.

Οι πρωτοβουλίες κάποιων καλαθοσφαιριστών μας που μένουν συχνά ελεύθεροι για προσπάθειες όταν κάνουμε επίθεση θα πρέπει να είναι πειστικές και καθοριστικές. Ο στόχος της αεκ και στα τρία αυτά ματς των τελικών ήταν να περιορίσει με overplay συγκεκριμένους καλαθοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ όπως οι Mc Fadden και  Kremen και να δώσει εσκεμμένα την δυνατότητα στους υπόλοιπους να κάνουν παιχνίδι.  Με αυτά τα δεδομένα, η ετοιμότητα μας να ολοκληρώνουμε τις επιθετικές μας προσπάθειες σε συνάντηση με την πιεστική άμυνα κυρίως στους οργανωτές της αεκ θα μας χρήσουν πρωταθλητές.

Σήκωσε το….

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!