Νεύρα είναι θα περάσουν!

Η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα έτσι η συζήτηση από χτες μεταφέρθηκε σε επιμέρους θέματα. Ένα από αυτά αφορά τον Ντε Βινσέτι ο οποίος έγινε εσπευσμένα αλλαγή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αργεντινός έδειχνε σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί κάτι που έγινε μόλις έκατσε στην άκρη του πάγκου, οπότε και ξέσπασε κάτι που κατέγραψε και ο τηλεοπτικός φακός. Όπως τόνισε και ο ίδιος μέσω twitter δεν τα είχε με κανέναν παρά με τον εαυτό του! Ο Αργεντίνος που ομολογουμένως δεν είχε καλή απόδοση στους τελευταίους δυο αγώνες έβγαλε τη νευρικότητα του με έναν τρόπο που θυμίζει ότι πρόκειται για έναν 24ρονο που παθιάζεται με αυτό που κάνει. Ο Δώνης εντόπισε ότι ο Ντε Βινσέτι δεν ήταν στην καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και του έδωσε τη δυνατότητα να μην βγει καν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο.

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε σε ένα αχρείαστο φαουλ στο κέντρο το γήπεδο ήταν η επιβεβαίωση ότι ο Ντε Βινσέτι έπρεπε να αποσυρθεί προκειμένου να ηρεμήσει αφού δεν μπορούσε να λειτουργήσει με καθαρό μυαλό.

Ήταν η 3η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Ντε Βινσέτι και η δεύτερη που για κάποιους μπορούσε να αποφευχθεί γεγονός που επιβεβαιώνει τη φήμη που τον ακολουθεί ότι δέχεται «εύκολα» κάρτες. Ίσως αυτό να είναι που απασχολεί περισσότερο τους υπευθύνους παρά τα νεύρα του παίκτη αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα τα ξεπεράσει.

Ήδη με το που τέλειωσε ο αγώνας συμπαίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση αλλά και κόσμος φρόντισαν ο καθένας με τον τρόπο του να στείλουν τα κατάλληλα μηνύματα στον Ντε Βινσέτι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!