Ντέβι που το πας;

Ένας από τους βασικούς λόγους που ο φετινός ΑΠΟΕΛ δεν πείθει και αδυνατεί να στείλει το απαιτούμενο μήνυμα ουσιαστικής βελτίωσης και σταθεροποίησης της απόδοσης του είναι ο Ντε Βινσέτι. Παρόλο που είναι υπερβολικό να προσωποποιούνται οι αποτυχίες ή και επιτυχίες της ομάδας είναι παραδεκτό ότι η συνεισφορά κάποιων παικτών είναι ή πρέπει να είναι μεγαλύτερη. Ο περσινός Ντε Βινσέτι για παράδειγμα ήταν εκ των βασικών συντελεστών της ιστορικής ανάκαμψης. Φέτος ο Αργεντινός ακολουθεί ακριβώς αντίθετη πορεία αφού η απόδοση του κυμαίνεται εδώ και μήνες κάτω του μετρίου.

Όλοι έδειξαν ή και δείχνουν υπομονή αφού ο Ντε Βινσέτι αντιμετώπισε διαφόρων ειδών προβλήματα που τον κράτησαν εκτός γηπέδων για αρκετό καιρό. Η αλλαγή προπονητή δεν είχε αρνητικές επιπτώσεις πάνω του όπως φαίνεται να συμβαίνει στην περίπτωση Σιέρινταν. Ο Φινκ γουστάρει τον Αργεντινό και το δείχνει με κάθε τρόπο αλλά και πάλι ο Ντε Βινσέτι αδυνατεί.

Λένε πως ο Ντε Βινσέτι θα πάρει μπρος όταν πετύχει το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα ή όταν η ομάδα στο σύνολο της αποδώσει καλύτερα. Αυτό όμως δεν είναι παρήγορο για έναν παίκτη του οποίου οι ικανότητες είναι πολύ μεγαλύτερες και για τον οποίο καλώς ή κακώς έχει γίνει μεγάλη οικονομική δαπάνη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!