Ντρεπόμαστε που ήταν κάποτε μέλος μας

Είναι απόλυτα φυσιολογικό ακόμα και οπαδοί μας να ερμηνεύουν την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ με την οποία καλεί τον καρεκλοκένταυρο της ΚΟΠ σε παραίτηση ως κίνηση αποπροσανατολισμού από τα εσωτερικά μας προβλήματα. Αυτό συμβαίνει όταν για μήνες ολόκληρους η διοίκηση εθελοτυφλεί και κωφεύει στις εκκλήσεις του κόσμου. Ακόμα και αυτός ο Κουτσοκούμνης στην προσπάθεια του να αμυνθεί είχε το θράσος να αποκαλέσει τον εαυτό του οπαδό του ΑΠΟΕΛ για να μας πει ότι έπρεπε να δίνουμε συγχαρητήρια στο παράρτημα αντί να φωνάζουμε. Η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση του συγκεκριμένου ατόμου από την ΚΟΠ έχει αρχίσει και η ομάδα που τον ανέδειξε θα τον γκρεμίσει.

Όχι γιατί χάσαμε ένα πρωτάθλημα ή δεν είχαμε το σπρώξιμο που φρόντισε ο ίδιος να έχει η ομόνοια αλλά γιατί πλέον είναι επικίνδυνος για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο η σκανδαλώδης πρόσληψη του αρχιδιαιτητή για την οποία έχει ευθύνη και η εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ αλλά ο όλος τρόπος που ενεργεί από μόνος του με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατειακών του σχέσεων.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Η ομόνοια σιώπα αφού κατάφερε με συγκεκριμένους τρόπους να περιορίσει τον Κούμα και να κάνει τη δουλειά της με τον Κουτσοκούμνη ο οποίος ονειρεύεται έχοντας πλέον τις πλάτες του Μιλτή όχι μόνο παραμονή αλλά και επέκταση της θητείας του.

Στο ΑΠΟΕΛ έχουν γίνει πολλά λάθη τη φετινή χρονιά τόσο από τη διοίκηση όσο και από τον Γιοβάνοβιτς. Οι παίκτες που μας έκαναν τους πιο περήφανος οπαδούς στον κόσμο τα τελευταία δυο χρόνια αφέθηκαν στο έλεος του Θεού και πλέον παρακαλούμε να βοηθήσει και η Παναγιά να τελειώσει το μαρτύριο του ζούμε τον τελευταίο ένα μήνα.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι άτομα όπως ο Κουτσοκούμνης έχουν το δικαίωμα να γίνονται γνωστοί, πλούσιοι και ισχυροί εις βάρος του ΑΠΟΕΛ. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου έχει καθήκον να κερδίσει τον πόλεμο που άρχισε και θα έχει όλη τη συμπαράσταση και βοήθεια που χρειάζεται από όλους μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!