Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε

Όσο πλησιάζει ο επαναληπτικός όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που βοηθούν στο να καταλάβουμε τις δυσκολίες που θα υπάρξουν το βράδυ της Τετάρτης αλλά και τι θα χρειαστεί να κάνουμε για να πανηγυρίσουμε. Οι ποδοσφαιριστές της Παρτιζάν με τις δηλώσεις τους προσπαθούν να φανατίσουν και να φανατιστούν ενώ δικαιολογούν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τρόπο που θυμίζουν την ομόνοια. Σίγουρα πιστεύουν στην ανατροπή αλλά είναι έκδηλο και το άγχος τους το οποίο θα αυξάνεται με κάθε λεπτό που περνά και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν.

Όλοι και περισσότερο από όλους ο προπονητής μας γνωρίζουν ότι θα αγωνιστούμε σε μια καυτή έδρα και ότι από το πρώτο λεπτό θα πιεστούμε. Οι αντοχές των παικτών μας θα πρέπει να είναι τέτοιες έτσι ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συνήθως η δυνατότητα να κρατήσουμε την μπάλα με τρόπο δημιουργικό βοηθά ώστε να παίρνει ανάσες η αμυντική γραμμή αλλά και να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για γκολ.

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να δεχτούμε τέρμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα αλλά και για αυτό θα πρέπει οι παίκτες μας ναι είναι έτοιμοι. Το ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει σε μια δύσκολη έδρα ότι έχει τις ψυχικές και αγωνιστικές δυνάμεις να παλέψει στα ίσα και αν γίνει αυτό οι πιθανότητες μας είναι πολύ καλές.

Αποσύρεται ο δούρειος ίππος της Ομόνοιας
H επικράτηση των αντιπροσώπων των μικρών κατηγοριών αλλά και η απόσυρση του Μιχαηλίδη επιβεβαίωσαν ότι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα παραμείνει και αυτή τη φορά στην προεδρία της ΚΟΠ. Ο Κρις Γεωργιάδης και ο Μιλτής προσπάθησαν αλλά δεν έπεισαν κανέναν πλην της Ανόρθωσης και του προέδρου της ΑΕΛ που και αυτός έπρεπε να ευθυγραμμιστεί με τη γραμμή της Εζεκία Παπαϊώαννου. Το πιθανότερο σενάριο πλέον είναι αυτό της απόσυρσης και της υποψηφιότητας του Κρίς Γεωργιάδη εν μέσω κατηγοριών για το ρόλο που διαδραμάτισε και αυτή τη φορά ο Κούμας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!