Ξεκάθαρη απάντηση στο δήθεν δύσκολο ερώτημα

Το τελευταίο δημοψήφισμα που διεξάγεται στο site από το πρωί της Δευτέρας ρωτά τους συμμετέχοντες αν προτιμούν νίκη επί της Σαχτάρ στον αγώνα της 6ης Δεκεμβρίου στα πλαίσια του champions league ή νίκη επί της Ομόνοιας στον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί . Συνειδητά δεν δώσαμε οποιεσδήποτε άλλες επιλογές έστω και αν υπάρχει το σενάριο να κερδίσουμε και τους δυο αγώνες και να είναι όλοι σουπερ ικανοποιημένοι. Θέλαμε όμως μέσω του ερωτήματος να εντοπίσουμε τις προτεραιότητες και τις έννοιες των οπαδών μας. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη αφού το 76% προτιμά νίκη επί του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ακελ! Περισσότερα από 2400 άτομα έλαβαν μέρος μέχρι στιγμής και μόνο το 24% επιλέγει να κερδίσουμε τη Σαχτάρ. Η ερμηνεία των πιο πάνω αποτελεσμάτων είναι ξεκάθαρη. Η πλειοψηφία θέλει νίκη στον αγώνα της 11ης Δεκεμβρίου γιατί θεωρεί απαραίτητο να μειωθεί και άλλο η διαφορά έτσι ώστε τον Μαϊο να στεφθούμε και πάλι πρωταθλητές. Η πρωτιά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι όνειρο που πάει να γίνει πραγματικότητα αλλά την θέλει η μειοψηφία αν θα μας κοστίσει βαθμολογικές απώλειες στο ντέρμπι αιωνίων!

Το τι θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον είναι να γνωρίζαμε το τελικό αποτέλεσμα αν τίθετο η ίδια ερώτηση και επιλογές στους ποδοσφαιριστές μας αλλά και στη τεχνική ηγεσία. Αν λάβουμε υπόψη τη μέχρι σήμερα εικόνα της ομάδας δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα ήταν τα ίδια με αυτά των οπαδών.

Αρκούμαστε όμως στη δήλωση-εκτίμηση του Γιοβάνοβιτς που έγινε πριν τον αγώνα με τον Ερμή ότι η ομάδα μας θα κάνει μια νέα αρχή. Από τότε μετράμε δυο νίκες στο πρωτάθλημα και το ζητούμενο είναι ένα καλό σερί που θα μας φέρει σύντομα στην κορυφή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!