Ξεκαθαρίζει και το διοικητικό

Πέραν από τις πολλές εκκρεμότητες που αφορούν το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι και τα όσα πρέπει να γίνουν όσον αφορά τον προγραμματισμό, οι διοικητικές διεργασίες βρίσκονται επίσης στο φόρτε τους. Ο Μιχάλης Γεωργίου από το βράδυ του Σαββάτου επισημοποίησε το ενδιαφέρουν για να αναλάβει με ομάδα συνεργατών του τη διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο Γεωργίου αναμένεται να εντατικοποιήσει τις επαφές του έτσι ώστε να καταλήξει στο οριστικό σχήμα με το οποίο θα διεκδικήσει την εκλογή του. Όπως πληροφορούμαστε οι εκλεκτοί του Μιχάλη Γεωργίου μέχρι στιγμής είναι οι ακόλουθοι:Ιρένα ΓεωργιάδηΚύπρος ΙωαννίδηςΑλέξης ΚοφτερίδηςΚωνσταντίνος ΧιώτηςΝίκος Καστελλανής

Έχει αποφασιστεί επίσης στις συνεδρίες της εταιρείας να συμμετέχει και αντιπροσωπεία του σωματείου ενώ τροχοδρομείται και η άμεση υλοποίηση του ορισμού του supporter liaison officer στα πλαίσια οδηγιών της UEFA. Για το σκοπό αυτό ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ προτίθεται να ορίσει συγκεκριμένο άτομο.Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν και είναι ουσιαστικές αφορούν το κατά πόσο θα υπάρξει ή όχι πρόεδρος και ποιος θα ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου.Όσον αφορά το θέμα προέδρου ο Γεωργίου στις πρώτες τοποθετήσεις του άφησε ανοιχτό το θέμα, ίσως και για να ζυγίσει αντιδράσεις από τους μεγαλομετόχους των οποίων στο τέλος της ημέρας χρειάζεται τη ψήφο εμπιστοσύνης. Λογικά τις επόμενες ώρες θα έχει σειρά επαφών μέσα από τις οποίες θα ξεκαθαρίσει και αυτό.

Το θέμα εξεύρεσης ατόμου που θα συμμετέχει στο συμβούλιο και θα έχει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι αυτό που δεν προχωρά προς το παρών. Διαχρονικά υπάρχει και η άποψη για την εργοδότηση ενός τεχνικού διευθυντή αλλά στο παρών στάδιο δεν φαίνεται να είναι προτεραιότητα. Παρά το ότι ακούονται τα ονόματα ατόμων που πέρασαν από τη θέση αυτή, ο Γεωργίου φαίνεται να επιθυμεί διακαώς την ανανέωση και σε αυτό το ευαίσθητο πόστο.

Ερωτηματικό οι νυνΜια άλλη παράμετρος που προκύπτει είναι ότι κάποια μέλη της νυν διοίκησης (π.χ Τάκης Αντωνίου) που δεν είναι υπό επανεκλογή προτίθενται να συνεχίσουν, ενώ άλλα που πρέπει να θέσουν υποψηφιότητα (Μιχαλάκης Ραφαήλ) θα το πράξουν. Στην πορεία θα φανεί αν οι προθέσεις τους δεν συμβαδίζουν με το μοντέλο Γεωργίου και την ανάγκη για ανανέωση.

Η στάση των μεγαλομετόχωνΑπό τη στιγμή που το τελευταίο 20ημερο δεν προέκυψε κάποια ουσιαστική πρωτοβουλία από τους μεγαλομετόχους θεωρούμε απομακρυσμένο να συμβεί κάτι τις επόμενες ώρες. Ο Πετρίδης μάλιστα με σημερινές δηλώσεις του παρουσιάζεται εκ πρώτης θετικός για την υποψηφιότητα Γεωργίου, παρόλο που περιμένει ενημέρωση και διευκρινήσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!