Ξεκαθαρίζουν οι εκκρεμότητες ενόψει ντέρμπι

Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα και μέσα από αυτήν αναμένεται να επιβεβαιωθεί ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πίντο και Αλωνεύτη. Οι δυο παίκτες όπως είναι γνωστό ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα όλη την εβδομάδα κάτι που δείχνει ότι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Λαμβάνοντας υπόψη ότι και οι εντάσεις της σημερινής προπόνησης δεν είναι ιδιαίτερα ψηλές όλα συνηγορούν ότι οι δυο θα μείνουν εκτός αποστολής και το ζητούμενο θα είναι να προλάβουν τον αγώνα με το παράρτημα. Εκεί που φαίνεται να υπάρχει ουσιαστική αναμονή είναι στην περίπτωση του Κλουκόφσκι ο οποίος έχασε τις τελευταίες δυο προπονήσεις λόγω πυρετού την πρώτη μέρα και ανάγκης να ξεκουραστεί χτες. Αν λοιπόν καταφέρει να προπονηθεί σήμερα και κριθεί έτοιμος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και κατ΄επέκταση θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι τραυματίες φωτογραφίζουν και τις αλλαγές που θα προκύψουν από πλευράς παικτών στο αρχικό σχήμα αφού το 4-4-2 θα είναι το σύστημα που θα προτιμήσει ο προπονητής μιας και τη συγκεκριμένη στιγμή φέρνει τα ποθητά αποτελέσματα. Θεωρείται δεδομένη λοιπόν η επάνοδος του Μοράις δίπλα από τον Τζιόλη στο κέντρο ενώ ο Μαντούκα θα καλύψει το αριστερό άκρο.

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν και παραμένει απρόβλεπτος οπότε κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις στο τι άλλο θα δούμε. Μπορεί για παράδειγμα να επαναφέρει τον Χιώτη κάτω από τα δοκάρια και να το κάνει χωρίς να έχει προηγηθεί μια κακή εμφάνιση του Πάρντο. Ο Σέρχιο είναι επίσης έτοιμος και περιμένει να δείξει ότι μπορεί να κερδίσει μια θέση στην εντεκάδα αλλά ο Σολωμού στο παρών στάδιο κρατά τη θέση με το σπαθί του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!