Ξεκινά με ελλείψεις το project

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ φτάνει σε λίγο στο γνώριμο της Ομπερτράουν όπου για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αποκαλείται έτσι γιατί το δεκαπενθήμερο αυτό χτίζονται οι βάσεις που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να ανταποκριθεί με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στο διάστημα αυτό ο προπονητής θα δουλέψει πιο πολύ από ποτέ σε θέματα τακτικής ενώ από πλευράς εκγύμνασης οι παίκτες θα «καταπιούν» πολλά χιλιόμετρα. Η μεγαλύτερη πρόκληση στο κεφάλαιο τακτικής είναι να μπορέσουν οι παίκτες που θα στελεχώνουν την αμυντική γραμμή να «δέσουν» μεταξύ τους και να αφομοιώσουν την όλη φιλοσοφία της ομάδας. Πρόκειται για μια νέα αμυντική γραμμή μετά τις αποχωρήσεις και τον παροπλισμό του Ολιβέιρα, οπότε οι  Σέρχιο, Μπόρδα και Ζουέλα έχουν πολλές προκλήσεις.

Δεν αρκούν όμως μόνο αυτοί για την επιτυχή ολοκλήρωση του project αφού λείπει ο αριστερός μπακ αλλά και ο τρίτος κεντρικός αμυντικός που ακόμα ψάχνουμε. Ο στόχος για να κλείσουν οι εκκρεμότητες της αμυντικής γραμμής πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Ομπερτραουν δεν επιτεύχθηκε και σίγουρα πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη. Το ενδεχόμενο να κλείσει μια μεταγραφή τις επόμενες μέρες είναι όπως πάντα ανοικτό αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, ούτε οτιδήποτε άλλο όπως τη γνωστή καραμέλα του ότι ο Νεκτάριος μπορεί να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Τα τέσσερα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί θα βοηθήσουν τον Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα για την πρόοδο της ομάδα και την αμυντικής λειτουργίας ειδικότερα.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων:

25 Ιουνίου με Blau Weinz Linz28 Ιουνίου με MFK Kosice 2 Ιουλίου με Sturm Graz 6 Ιουλίου με SV Ried

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!