Ξεμούδιασμα ενόψει ΑΕΚ

Το ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε και τυπικά την πρόκριση του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου αφού επικράτησε και στο δεύτερο αγώνα του Όλυμπου με 0-3. Όπως και στον πρώτο αγώνα δεν μπορεί να γίνει σοβαρή αναφορά στα του αγώνα αφού η δυναμικότητα των δυο ομάδων αποτρέπει κάτι τέτοιο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης για μια ακόμα φορά έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που τον χρειάζονται και αυτό μπορεί να θεωρηθεί το θετικό της υπόθεσης.

Όπως και την περασμένη εβδομάδα έτσι και χτες Νταβάρες, Σαπάνης, Μοραίς και Τσόροβιτς αγωνίστηκαν βασικοί. Τώρα το κατά πόσο έπεισαν τον απαιτητικό προπονητή μας αγωνιζόμενοι εναντίον παικτών περιορισμένων δυνατοτήτων είναι κάτι που θα δούμε στη συνέχεια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο βασικό σχήμα ήταν επίσης οι Μορφής και Καψής. Ο αγώνας άρχισε με ένα δοκάρι από πλευράς γηπεδούχων αλλά στη συνέχεια με τέρματα των Νταβάρες, Τσόροβιτς και Σαπάνη πήρε τη νίκη. Τον αγώνα ξεκίνησαν οι Μορφής, Καψής, Λουκά, Αντωνιάδης, Σατσιάς, Νταβάρες, Σαπάνης, Μοράις, Μιχαήλ, Τσόροβιτς, Παναγιώτου

Από σήμερα το μυαλό όλων είναι στον Κυριακάτικο αγώνα εναντίον της ΑΕΚ όπου η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο έτσι ώστε η ομάδα να αρχίσει να παίρνει τα πάνω της. Ο αποκλεισμός σοκ της ομάδας της Λάρνακας από την Αγία Νάπα θα φέρει τον επόμενο μας αντίπαλο με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία στο ΓΣΠ, αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να φέρει τη νίκη.

Θα χρειαστεί θέληση και προσπάθεια από πλευράς των δικών μας παικτών και είναι αυτό που περιμένει να δει και ο κόσμος. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία διοχέτευσαν προς τα ΜΜΕ την αποφασιστικότητα τους να κάνουν εκ νέου δραστικές αλλαγές στα άτομα που αποτελούν το αρχικό σχήμα, σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν η “νέα αρχή” που επιχειρείται αν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα και σαφώς μεγαλύτερη διάρκεια από την προηγούμενη.

Σήμερα η εκδίκαση του ΑΠΟΕΛ Vs Απόλλων
Απόψε η δικαστική της ΚΟΠ συνεδριάζει και το πιο σοβαρό θέμα στην ατζέντα της είναι η απόφαση που θα παρθεί για τα όσα έγιναν στον διακοπέν αγώνα μας με τον Απόλλωνα. Όλα συνηγορούν ότι η ομάδα μας θα πάρει στα χαρτιά τη νίκη αφού η ολοκληρωμένη έκθεση του Τρύφωνος αφήνει ξεκάθαρα το φταίξιμο για τη διακοπή του αγώνα στην ομάδα της Λεμεσού.

Αν είναι κάτι που προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον και αγωνία είναι η καταγγελία που εκκρεμεί εις βάρος του Νικολόσκι για ρίψη αντικειμένων προς την κερκίδα μετά τη βροχή αντικειμένων που δέχτηκε και ο ίδιος. Το κατά πόσο η δικαστική θα επιλέξει χρηματικό πρόστιμο ή αποκλεισμό μιας αγωνιστικής είναι το ζητούμενο…

Ιδανικό ξεκίνημα στο μπάσκετ
Μετά τη τεράστια νίκη της πρώτης αγωνιστικής με την Αέλ, το ΑΠΟΕΛ διατήρησε το αήττητο του νικώντας τον Κεραυνό και μάλιστα άνετα. Το τελικό 76-64 δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικό αφού η νίκη ήρθε εύκολα και όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι είδαν μόνο μια ομάδα στο γήπεδο. Ενδεικτικό της ανωτερότητας του ΑΠΟΕΛ είναι το 43-33, σκορ ημιχρόνου. Από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ ξεχώρισε ο Στόουκς, με 33 πόντους και εκπληκτική ευστοχία από τη γραμμή του τρίποντου (50%). Με τη νίκη αυτή το ΑΠΟΕΛ έμεινε πρώτο στη βαθμολογία ξεπερνόντας σχετικά εύκολα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια.

ΑΠΟΕΛ:
Βαν Τόρπε 6, Στόουκς 33(6), Μισέτα 4, Οτσόκολιτς 13 (2), Ραντούνοβιτς 2, Γουίλερ 9(1), Παντούρης 2, Ιβάνοβιτς 2, Γκαρσία 5.

Αγαπητοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ,

Απευθύνομαι σε όλους και ζητώ τη βοήθεια σας για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΜΑΣ .

Ο Γιώργος Μάγος, υποφέρει από την ασθένεια « Advanced Unfavorable Hodgkin ‘ s Lymphoma ». Είναι είδος καρκίνου επιθετικής μορφής και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Για να τον αντιμετωπίσει χρειάζεται να βρεθεί συμβατός δότης κυττάρων. Ο Γιώργος, 32 ετών σήμερα, κάνει χημειοθεραπείες εδώ και δύο χρόνια. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κορούλας 2½ χρόνων.

Τα μέχρι στιγμής παγκόσμια αρχεία δοτών δεν έχουν φέρει αποτελέσματα και αναζητούνται νέοι δότες για να προσφέρουν δείγμα αίματος στο Καραϊσκάκειο, Παρασκευαίδειο ή στην Τράπεζα Αίματος από τις 8 μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Όσοι από εσάς δεν είστε καταχωρημένοι στο αρχείο δοτών των πιο πάνω Ιδρυμάτων, παρακαλώ να δώσετε ένα απλό δείγμα αίματος αναφέροντας το όνομα του ασθενούς. Σε περίπτωση που βρεθεί συμβατός δότης, αυτός το μόνο που θα κάνει είναι να δώσει απλά αίμα, όπως γίνεται στην αιμοδοσία. Μπορούν να δώσουν αίμα άτομα ηλικίας 18-50 ετών.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!