Ξεχάστε Χετάφε και ομίλους

Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε όσο και αν το αξίζαμε. Οι ευκαιρίες που ήταν πολλές και μεγάλες δεν έγιναν γκολ και στο τέλος δεχτήκαμε εκείνο το ηλίθιο. Όσο πιο γρήγορο ξεχάσουμε τα όσα διαδραματίστηκαν την 26η Αυγούστου τόσο πιο εύκολα θα μπορέσουμε να δώσουμε το παρών μας σε ένα παρόμοιο παιχνίδι. Η προοπτική της συμμετοχής στους ομίλους εξιτάρει τους πάντες αλλά φέτος δεν τα καταφέραμε και πρέπει να το αποδεχτούμε. Το πρωτάθλημα και η επιτυχία σε αυτό είναι η δίοδος για να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό σαφάρι και τη συγκομιδή βαθμών.

Πρακτικά και άμεσα όλα αυτά σημαίνουν ότι τεχνική ηγεσία και παίκτες πρέπει να επικεντρωθούν στον αγώνα της Δευτέρας εναντίον του Ερμή. Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες και θα είναι κρίμα και απαράδεκτο να πέσουμε θύμα σε μια από αυτές. Την πάθαμε πέρσι από την Πέγεια αλλά φέτος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πέραν της κούρασης από την υπερπροσπάθεια στον αγώνα με την Χετάφε, υπάρχει και η ιδιαιτερότητα ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε άδειες κερκίδες λόγω της γνωστής μας τιμωρίας.

Η απουσία οπαδών μας θα κάνει τον αντίπαλο να πιστέψει ότι ο στόχος για βαθμολογικό κέρδος είναι πιο εφικτός. Ο Ερμής έδειξε και πέρσι ότι διαθέτει μια καλή ομάδα ενώ η παρουσία του Κασσιανού στον πάγκο εγγυάται ότι μας διάβασαν πολύ καλά.

Σήμερα θα διαφανεί πόσο επιπόλαιες ή όχι ήταν οι ενοχλήσεις που ένιωσαν στον αγώνα τη Πέμπτης οι Πίντο και Μποαβεντούρα και κατά πόσο ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να τους υπολογίζει. Επιλογές για το ποιοι θα αγωνιστούν στο χώρο του κέντρου υπάρχουν αλλά για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Μπόα είναι με διαφορά η ποιοτικότερη επιλογή.

Οι οικονομικές προεκτάσεις του αποκλεισμού
Καλώς ή κακώς η υπέρβαση στις μεταγραφές ήταν συνδεδεμένη με την πρόκριση στους ομίλους του europa league αφού μόνο τα επιπλέον έσοδα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα ισοσκέλιζαν το φετινό προϋπολογισμό. Υπάρχει φυσικά το μαξιλαράκι από τα περσινά έσοδα (περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ) αλλά η σωστή οικονομική διαχείριση δεν προβλέπει ελλειμματικούς προϋπολογισμούς οι οποία θα καλυφθούν από χρήματα που προορίζονται για άλλους σκοπούς (προπονητικό κέντρο, μεταγραφές, υποδομές, κλπ).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!