Οικονομικές προκλήσεις και προβληματισμοί

Σε μια δημοσιογραφική διάσκεψη η οποία αναμενόταν από μερίδα του κόσμου αλλά και των μμε λόγω του περιστατικού με τον Μποαβεντούρα και των τοποθετήσεων που θα έκανε επί του θέματος ο Γιοβάνοβιτς, εμείς κρατάμε κάποια πιο σοβαρά θέματα που θα καθορίσουν το μέλλον του ΑΠΟΕΛ σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο προπονητής χαρακτήρισε δύσκολη την επικείμενη μεταγραφική περίοδο γιατί όπως έχει πληροφορηθεί από τη διοίκηση του διαθέσιμο μπάτζετ για μεταγραφές θα είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με πέρσι. Το ίδιο ισχύει και για το μισθολόγιο της ομάδας οπότε οι ανεύρεση ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζουν κάποιοι. Γράφουμε εδώ και καιρό ότι ο κόσμος πρέπει να κατεβάσει λίγο τον πήχη αφού παίκτες επιπέδου Τρισκόφσκι και Αλμέιδα έρχονται με σοβαρό κόστος-επένδυση κάτι που δεν πρόκειται να γίνει φέτος. Η πρόκληση θα είναι να μπορέσει ο Ιβάν με τον Έρακ να βρουν καλούς και οικονομικά προσιτούς ποδοσφαιριστές και τους περισσότερους πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Η πρόκληση και για τους δυο είναι μεγάλη αλλά έδειξαν προ καιρού έτοιμοι και για αυτό όταν απέρριπταν το ενδεχόμενο βοήθειας από κάποιον σκαουτερ.

Ο Γιοβάνοβιτς έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος και με μια άλλη οικονομική παράμετρο αυτή τον εσόδων που έχει η ομάδα τα οποία είναι σε μόνιμη βάση πολύ λιγότερα από τα έξοδα. Ανέφερε ότι η συμβολή και ανταπόκριση του κόσμου ήταν για όλη τη χρονιά εντυπωσιακή από πλευράς προσέλευσης στους αγώνες αλλά και στα επιπλέον έσοδα που υπήρξαν από την μπουτίκ αλλά αυτά δεν αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες του μισθολόγιο. Είναι για αυτούς τους λόγους που όπως εντόπισε και ο ίδιος ο μεγαλύτερος στόχος ενόψει της νέας χρονιάς θα είναι η είσοδος στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ αφού αυτό θα επιτρέψει στην ομάδα να συνεχίσει να λειτουργεί σε σωστές βάσεις. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος έφερε αμέσως όλους μας όπως είπε σε ένα καινούργιο κεφάλαιο αφού αυτή είναι η μοίρα του ΑΠΟΕΛ.

Παρέπεμψε στη διοίκηση για τα παραπτώματαΌπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί ο Ιβάν απέφυγε να τοποθετηθεί για το περιστατικό Μποαβεντούρα και παρέπεμψε στη διοίκηση για τη συνέχεια του θέματος. Γνωρίζοντας όμως ότι διέρρευσε και δεύτερο περιστατικό που συνέβη και μετά από σχετική ερώτηση παραδέχτηκε ότι και ο Σολάρι υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Όσον αφορά την απόφαση του να μην παραστεί στους εορτασμούς στον εξώστη επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επικαλούμενος σοβαρούς λόγους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!