Οι αντοχές του Μαντούκα

Ο ίδιος μας καλεί να μην αγχωνόμαστε τονίζοντας ότι δεν πρέπει να μας απασχολεί η ηλικία του αφού αυτό που έχει σημασία είναι ότι αισθάνεται καλά. Ο Μαντούκα είναι σε ατομικό επίπεδο ο βασικότερος λόγος που ο ΑΠΟΕΛ απολαμβάνει σήμερα την πρώτη θέση στη βαθμολογία και το +4 από τον Απόλλωνα. Παρά τις προτροπές του Βραζιλιάνου ο Δώνης ξέρει καλύτερα από όλους ότι ο Μαντούκα έχει επιφορτιστεί την τελευταία διμηνία. Εκεί που η παρουσία του ήταν επιβεβλημένη στους αγώνες του Champions League και το ιδανικό σενάριο προέβλεπε επιλεκτική συμμετοχή στους αγώνες πρωταθλήματος, κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό. Ο Μαντούκα ήταν βασικός ακόμα και στους αγώνες με την Αγία Νάπα και τον Οθέλλο οι οποίοι ήταν θεωρητικά οι πιο εύκολοι , ενώ όταν έμεινε στον πάγκο (Αεκ , Ανόρθωση) χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα για να κερδίσουμε!

Ο Δώνης δεν είχε άλλη επιλογή αφού με τους Τζιμπούρ, Αλωνεύτη, Ντε Βινσέτι ανέτοιμους ή τραυματίες, ο Μαντούκα ήταν η μοναδική επιλογή προκειμένου να ανταποκριθούμε.

Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει προς το καλύτερο αφού οι συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν σε ουσιαστικό βαθμό κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στον Μαντούκα να ρίξει τις εντάσεις της τελευταίας διμηνίας. Η αρχή μάλλον θα γίνει από αύριο με το παλιό καλό κρασί να μένει στον πάγκο με την προσδοκία ότι δεν θα χρειαστεί να μας ξελασπώσει πάλι!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!