Οι απείθαρχοι πρωταθλητές;

Είναι οξύμωρο μια ομάδα με προπονητή έναν Γερμανό ο οποίος έφερε στην ομάδα και έναν συμπατριώτη του για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής να παρουσιάζει τόσο έντονα σημάδια αγωνιστικής απειθαρχίας. Το στερεότυπο θέλει τους Γερμανούς να είναι λάτρεις της πειθαρχίας σε όλες τις μορφές της και το ότι ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται να λειτουργήσει μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο ξενίζει. Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι η ουσία είναι να παίρνεις τα αποτελέσματα αλλά στον ΑΠΟΕΛ παίζουν και πολλά άλλα πράγματα ρόλο. Όποιος διαφωνεί ας ρωτήσει τον Δώνη και το επιτελείο του!

Ο Φινκ με όλα τα καλά και τα στραβά του φαίνεται ότι θα οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το +5 είναι μεγάλη υπόθεση αλλά και παγίδα. Ο Φινκ πρέπει έστω και την υστάτη να καταλάβει πως δεν είμαστε ούτε Ελβετοί, ούτε Γερμανοί. Η επιπολαιότητα με την οποία μπήκε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ομόνοια έβγαζε μάτια. Ως φυσικό επακόλουθο ήρθαν τα ατομικά λάθη που έδωσαν στον Ασις την ευκαιρία να πετύχει δυο εύκολα τέρματα.

Το Σάββατο στο Τσίρειο η πίεση θα είναι τεράστια και αν η ομάδα δεν προετοιμαστεί σωστά θα βρεθεί και πάλι σε δύσκολη θέση. Δυστυχώς το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί και για να κάνουμε πολύ περισσότερα από το να ανακοινώνουμε παραπλανητική εντεκάδα ελπίζοντας πως θα παρασυρθεί ο αντίπαλος προπονητής!

Το δίλημμα Χιώτη

Μια από τις πολλές σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο Φινκ είναι και αυτή του ποιος θα υπερασπιστεί την εστία μας. Είναι φανερό ότι ο Χιώτης δεν είναι καλά τον τελευταίο καιρό. Το είδαμε μεμονωμένα σε προηγούμενους αγώνες αλλά στους τελευταίους δυο η κατάσταση έχει ξεφύγει. Το δίλημμα αν τίθεται τέτοιο είναι πως ο προπονητής βοηθά έναν παίκτη του εκτοπίσματος του Χιώτη να επανέλθει.

Ρίχνοντας τον και πάλι στη φωτιά ή δίνοντας του την ευκαιρία να ηρεμήσει αφήνοντας τον στον πάγκο;

Πάνω από όλους όμως είναι το καλό της ομάδας οπότε το ερώτημα είναι αν ο ΑΠΟΕΛ θα λειτουργήσει καλύτερα με τον Κίσσα ή τον Χιώτη κάτω από τα δοκάρια , ανεξαρτήτως του τι έχει ανάγκη ο κάθε παίκτης.

Το γεγονός ότι ο Χιώτης είναι κάτι παραπάνω από ένα μέλος του ρόστερ είναι δεδομένο και επιβεβαιώνεται κάθε φορά που η ομάδα ετοιμάζεται να βγει στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε αυτό όμως μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο οπότε δεν μπορεί να αποτελέσει έκπληξη να δούμε τον Κίσσα βασικό στο Τσίρειο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!