Οι αποτυχημένοι που πρέπει να ανανεώσουν!

Ένα από τα πολλά που έχουν συμβεί επί ημερών Δώνη είναι η αγωνιστική ανάσταση των παικτών που πέρσι τέτοιο καιρό θεωρούνταν αποτυχημένοι. Αναφερόμαστε στους Αμορίν, Σιέρινταν και σε μικρότερο βαθμό στον Βινίσιους. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές που χρειάστηκαν αρκετό καιρό για να προσαρμοστούν ενώ η αρχή ήταν ακόμα πιο δύσκολη για αυτούς με τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο από κάθε άποψη. Πλέον οι συγκεκριμένοι παίκτες θεωρούνται απαραίτητοι για την ομάδα αφού είχαν καταλυτικό ρόλο στην περσινή θριαμβευτική πορεία ενώ και φέτος δείχνουν ότι θα συνεχίσουν από εκεί που έμειναν. Το άγχος πλέον των οπαδών μας είναι το θέμα παραμονής τους και για τα επόμενα χρόνια αφού όπως είναι γνωστό είναι τρεις παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Μαιο του 2015.

Οι περιπτώσεις των Σιέρινταν και Βινίσιους θεωρούνται οι πιο σημαντικές και αυτές που χρονικά θα απασχολήσουν τη διοίκηση Πετρίδη. Με τον εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου έγιναν ήδη οι πρώτες επαφές γεγονός που δείχνει την πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις έγκαιρα και άμεσα.

Σημαντικό ρόλο στην όλη προσπάθεια παίζει η θέληση των παικτών να παραμείνουν στον ΑΠΟΕΛ αφού αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να καλύψει τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους και με το παραπάνω. Το οικονομικό είναι πάντα ο σημαντικότερος παράγοντας όπου και πάλι υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η κοινή συνισταμένη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!