Οι απουσίες αποτρέπουν τη χαλάρωση

Οι οκτώ συνεχόμενες νίκες μας, η βαθμολογική θέση των δυο ομάδων και χίλιοι άλλοι δυο παράμετροι κάνουν τον ΑΠΟΕΛ το ακλόνητο φαβορί στον αυριανό αγώνα με την Αεκ Κουκλιών. Τίποτε από αυτά όμως δεν μπορεί να μας δώσει τη νίκη αν η ομάδα δεν παρουσιαστεί σοβαρή και καλή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Διαχρονικά, το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ είναι απέναντι σε τέτοιες ομάδες αφού ο εφησυχασμός οδηγεί σε απρόσμενες βαθμολογικές απώλειες. Είναι για αυτό που οι πολλές απουσίες με πιο σημαντική αυτή του Αλωνεύτη πρέπει να λειτουργήσουν καταλυτικά και υπέρ μας. Το ότι πάμε στην Πάφο λαβωμένοι πρέπει να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να παρουσιαστούμε σοβαροί.

Οι παίκτες μέσα από τις δηλώσεις τους δείχνουν να αντιλαμβάνονται την ανάγκη για να επιδείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα και το ζητούμενο είναι να το δείξουν και στην πράξη. Ο τρόπος με τον οποίο έθεσε το θέμα ο Ντε Βινσέτι δεν μπορούσε να ήταν πιο σωστός:

«Θα είναι δύσκολο όπως όλα τα παιχνίδια. Αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην σκεφτούμε ότι θα είναι εύκολο, γιατί θα πρόκειται για το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε. Θα πρέπει να πάμε εκεί για να νικήσουμε, να είμαστε σοβαροί και να επιστρέψουμε στη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς»

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!