Οι απόντες διαμορφώνουν εντεκάδα

Σε έναν ακόμα αγώνα οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Νίκη με κάθε τρόπο που θα μας διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτή την αγωνιστική. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιχείρησε και δημόσια να κατεβάσει τους τόνους μετά τον ενθουσιασμό που έφερε η νίκη επί του Απόλλων, αφού γνωρίζει ότι τυχόν υποτίμηση του Ατρόμητου θα στοιχίσει. Σε έναν αγώνα όπου η παρουσία του κόσμου μπορεί ναι παίξει καταλυτικό ρόλο η ομάδα μας θα αγωνιστεί χωρίς τους Μπίδη,,Μιροσάβλιεβιτς, Κόστα και Μιχαήλ που είναι τραυματίες αλλά και τον τιμωρημένο λόγω καρτών Πουρσαϊτίδη.

Οι πιο πάνω απουσίες φέρνουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο αρχικό σχήμα τον Ηλία ο οποίος θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Παράλληλα θα δούμε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα τους Ονουάτσι και Ζεβλάκοφ οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τον Πίντο ο οποίος λογικά θα είναι ο παίκτης που αγωνιστεί δίπλα από τον Μοραίς εκτός και αν ο προπονητής προτιμήσει να ξεκουράσει έναν εκ των δυο.

Ερωτοκρίτου για άλλα δυο χρόνια
Σε μια από τις πιο ήσυχες και μικρές σε προσέλευση γενικές συνελεύσεις έγινε το αναμενόμενο και το νυν συμβούλιο της εταιρίας εξασφάλισε ψήφο παραμονής και για τα επόμενα δυο χρόνια. Στο συμβούλιο προστίθενται οι Ποταμίτης και Μεττής οι οποίο αντικαθιστούν τους Παγδατή και Ξενοφώντος. Στις προγραμματικές δηλώσεις του ο Φοίβος Ερωτοκρίτου δήλωσε ότι μέσα στις προτεραιότητες του συμβουλίου του είναι η δημιουργία σύγχρονου αθλητικού κέντρου προπονήσεων.

Άθλος στο μπάσκετ
Η καρδία των παικτών του Στυλιανίδη έφερε μια πελώρια νίκη επί του Κεραυνού η οποία έφερε την ομάδα μας στο τελικό όπου θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ. Το τελικό 85-62 κρίνεται ως πλήρως αντιπροσωπευτικό αφού η ομάδα μας κυριάρχησε πλήρως. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου που δημιούργησε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!