Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς

Μετά τον αγώνα ο αρχιτέκτονας της νέας τεράστιας επιτυχίας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερη ομάδα και στα δυο παιχνίδια και δίκαια προκρίθηκε.Σημαντικό ήταν για την ομάδα μου και για τους παίκτες είναι ότι δεν εξαρτάται πλέον από την έδρα της και αυτό έχει αποδείξει με τα παιχνίδια της στην Ευρώπη.  

Η Σλόβαν είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε για άλλη μια φορά. Καταφέραμε να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι, τον δικό μας ρυθμό και αυτός ήταν ο λόγος που καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη πρόκριση.

Και στο πρώτο μια στο δεύτερο παιχνίδι το ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που κατάφερε να ελέγξει πλήρως το παιχνίδι. Είμαστε ομάδα που έχει ένα καλό πασινγκ γκέιμ και όταν το κάνουμε οι πιθανότητες να ελέγξουμε το παιχνίδι είναι μεγαλύτερες. Καταφέραμε με αυτό τον τρόπο να κρατήσουμε μακριά την Σλόβαν από την εστία μας και καταφέραμε να σκοράρουμε.

Για εμάς το παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο τεστ και μια αγωνιστική επιβράβευση της συμπεριφοράς των παικτών μου σε αυτά τα παιχνίδια. Βασικός μας στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς όμως εξασφαλίζοντας την συμμετοχή μας στους ομίλους του Γιουροπα Λιγκ επαναλαμβάνω ότι είναι μια επιβράβευση όλων που δουλεύουν στον ΑΠΟΕΛ. Διοίκηση και παίκτες έχουν κίνητρο αυτό τον κόσμο ο οποίος μας ακλούθησε για άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι» ανέφερε ο Γιοβάνοβιτς.

Για το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ θα είναι στους ισχυρούς των πλέι οφ…

«Δεν ξέρω αν είμαστε στους ισχυρούς η όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Οι δέκα καλύτερες ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους, έχουν σμικρυνθεί οι διαφορές, εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!