Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Γιοβάνοβιτς«Η φάση του 71 έκρινε τον αγώνα ο οποίος ήταν ισορροπημένος και δεν αξίζαμε να χάσουμε τον αγώνα. Η Βισλα έχει πλέον το προβάδισμα αφού το 1-0 είναι καλό σκορ. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και αν σε αυτό το επίπεδο το 1-0 είναι καλό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι στη Λευκωσία. Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι με σήμερα και θα πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα στο τελείωμα των φάσεων. Ο κόσμος θα μας υποστηρίξει στον επαναληπτικό αλλά είμαστε εμείς που θα αγωνιστούμε μέσα στο γήπεδο. Κάναμε πολύ καλύτερα παιχνίδια και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στον επαναληπτικό. Χιώτης«Περιμέναμε ότι θα είναι ένα κλειστό σκορ. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα και περιμένουμε το επόμενο ματς. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο για τη Βίσλα αφού με ενδιαφέρει τι κάνει η ομάδα μας και σήμερα μπορούσαμε καλύτερα. Τα γούρια και οι συσχετισμοί με τον πρώτο αγώνα της Κοπεγχάγης είναι σχετικά. Μας περιμένει πολύ δουλειά για να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Κόντης«Σήμερα δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Μια φάση ήταν αρκετή για να κρίνει τον αγώνα και δυστυχώς μας στοίχησε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδια μας  με το γνωστό passing game αλλά δεν μας βγήκε. Η Βίσλα έχει το προβάδισμα αφού είναι ένα καλό αποτέλεσμα για αυτούς  αλλά στο ΓΣΠ και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανατρέψουμε τα δεδομένα».

Χαραλαμπίδης«Το 1-0 είναι ένα καλό σκορ για τη Βίσλα αφού ήταν ένας ισορροπημένος αγώνας. Γνωρίζουμε καλά ποιος είναι ο αντίπαλος και τι πρέπει να κάνουμε στη Λευκωσία και χωρίς πολλές πολλές υποσχέσεις να κάνουμε αυτό που πρέπει. Θεωρώ ότι παίζουμε στην έδρα μας το δεύτερο παιχνίδι πλεονέκτημα αλλά αυτά τα παιχνίδια κρύβουν πολλές παγίδες αφού το 1-0 δεν είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!