Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Το αμυντικό πλάνο του Δώνη λειτούργησε κάτι που το τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του εκτός στη στημένη φάση του γκολ που ο Πικέ κατάφερε και πήρε την κεφαλιά μέσα στην καρδιά της άμυνας. Στάθηκε επίσης στην ικανοποίηση του για τη προσπάθεια και για το ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στους επόμενους αγώνες που ακολουθούν. Αναλύτικότερα οι δηλώσεις του Δώνη:

Εκτέλεσαμε το αμυντικό πλάνο τέλεια μέχρι το γκολ. Εκεί θύμωσα γιατί είμαστε ψηλή ομάδα και το δεχτήκαμε απο στημένο. Είμαι όμως ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Στόχος στη συνέχεια είναι το πρώταθλημα. Θέλουμε βαθμολογική συγκομιδή και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε περήφανοι για τον κόσμο μας. Προσπαθούμε να τους ανταποδώσουμε με την καλή αγωνιστική μας παρουσία.

 

Δηλώσεις Μοράις:

«Κάναμε καλό παιχνίδι, ήρθαμε προετοιμασμένοι, παίξαμε συγκεντρωμένα στην άμυνα, θα μπορούσαμε να πάρουμε και καλύτερο αποτέλεσμα, αφού δημιουργήσαμε και 2-3 καλές ευκαιρίες, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Mας διάβασαν καλά και έκλεισαν τους χώρους. Θέλαμε τουλάχιστον τον βαθμό, αλλά δεν ήρθε, βλέπουμε μπροστά. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, ίσως να ήταν διαφορετικά. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και ειδικά την Μπαρτσελόνα αλλά είμαστε ΑΠΟΕΛ και δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Αποκομίσαμε εμπειρίες και είναι πάντα σπουδαίο να αγωνίζεσαι ενάντια σε τέτοιους ποδοσφαιριστές. Είναι παιχνίδια που θυμάσαι για πάντα, δεν ξεχνάς εύκολα τέτοια παιχνίδια».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!