Οι δυο βελτιωτικές κινήσεις

Η παραδοχή από τον ίδιο τον πρόεδρο ότι η πορεία του ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε και έπρεπε να ήταν καλύτερη στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους φαντασιώνονται ότι ο κόσμος ζητά παράλογα πράγματα και πελλάρες όπως θέαμα. Ο Πρόδρομος Πετρίδης στην τελευταία δήλωση – απολογισμό του 2014 έκανε επίσης αναφορά σε ενέργειες που γίνονται ή θα γίνουν προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια. Οι δυο πιο σημαντικές κινήσεις που χρίζουν αναφοράς και για στις οποίες η διοίκηση προσβλέπει ότι θα βοηθήσουν είναι οι ακόλουθες:

Συνεργασία με ΚΑΕΚ

Ο Γεωργίτσας δεν μπορεί από μόνος του να διαχειριστεί σωστά το τεράστιο κεφάλαιο της εκγύμνασης και η μεσοβέζικη λύση αφορά την ακόμα πιο στενή συνεργασία με το Κέντρο Αθλητιατρικών Ερευνών Κύπρου. Μπορεί να πρόκειται για λύση ανάγκης αφού ο αδύνατος κρίκος παραμένει αλλά ο τρόπος και κυρίως η ανάμειξη του Μιχάλη Μιχαηλίδη θα είναι τέτοια που υπάρχει η αισιοδοξία ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Αυτό που τονίζουν όσοι ασχολούνται με το θέμα είναι πως η ξεκούραση από μόνη της δεν αρκεί όπως επίσης και το ότι η κατάσταση κάθε παίκτη είναι διαφορετική για αυτό και θα πρέπει να είχε ακολουθηθεί διαφορετικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Με καθυστέρηση αυτό θα αρχίσει να γίνεται από τον Ιανουάριο με την επίβλεψη και καθοδήγηση του προϊστάμενου του ΚΑΕΚ.

Συνεργασία με σκαόυτερς

Ο ΑΠΟΕΛ στις τελευταίες δυο μεταγραφικές περιόδους δεν μπόρεσε να λειτουργήσει όσο αποτελεσματικά και σωστά θα έπρεπε. Ο Δώνης έχει περιορισμένη γνώση της αγοράς ενώ η προσθήκη του Νασιμέντο δεν έφερε τα απαιτούμενα αποτελέσματα αφού η εξειδίκευση του Πορτογάλου αφορούσε τις ακαδημίες και όχι την ανεύρεση παικτών.

Η ανάγκη για έγκαιρο εντοπισμό και αξιολόγηση παικτών που ταιριάζουν με το αγωνιστικό προφίλ και ανάγκες της ομάδες οδήγησε τη διοίκηση στην απόφαση για συνεργασία με σκάουτερ του εξωτερικού. Σχετική ενημέρωση θα γίνει στη δημοσιογραφική της 9ης Ιανουαρίου και επιγραμματικά ο στόχος είναι όπως δημιουργηθεί μια συνεργασία μέσα από την οποία ο ΑΠΟΕΛ θα μπορεί να αγοράζει καλά και φτηνά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!