Οι ελεεινοί και οι ανώνυμες σκέψεις κάποιου παράγοντα μας

Πέρσι το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ χρειάστηκε την τεράστια βοήθεια των Κυπρίων διαιτητών τη διμηνία Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου προκειμένου να πάρει βαθμούς από το πουθενά, να μην απολυθεί ο Λεμονής, ενώ όταν στη συνέχεια ήρθαν στην Κύπρο ξένοι διαιτητές βρήκαν τους μηχανισμούς να έχουν την απαιτούμενη εύνοια. Ήταν τότε που η διοίκηση Ερωτοκρίτου αρχικά έδειχνε ανωτερότητα και δεν σχολίαζε οτιδήποτε, στη συνέχεια διέρρεε τη συγκρατημένη δυσφορία της και όταν όλα είχαν κριθεί άρχισε τις ανακοινώσεις οι οποίες προκάλεσαν ειρωνικά γέλια στο παράρτημα και θυμό στους οπαδούς μας. Από πλευράς Ομόνοιας δεν έχουν αλλάξει οι μέθοδοι τόσο στο παρασκήνιο όσο και στον επικοινωνιακό τομέα αφού η περσινή συνταγή στέφθηκε με επιτυχία. Το ζητούμενο είναι τι θα πράξει η δική μας διοίκηση προκειμένου να μην δούμε το ίδιο σενάριο. Αν μάλιστα γίνουμε πιο αυστηροί μπορούμε να πούμε τι έπρεπε να είχε πράξει μέχρι σήμερα αφού η διαιτητική εύνοια φέτος μεταφέρθηκε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Στη στήλη Εν Ψυχρώ γίνεται σήμερα μια καταγραφή του πως και γιατί η Ομόνοια κατάφερε να βρίσκεται μόνο στο -5 από την κορυφή.  Ο κόσμος αναμένει από τη διοίκηση μας δυναμική στάση κυρίως στο παρασκήνιο του διαπλεκόμενου κυπριακού ποδοσφαίρου άλλα και στον επικοινωνιακό τομέα. Διαβάσαμε σήμερα στη Sportday ανώνυμες δηλώσεις κάποιου παράγοντα της ομάδας μας που δηλώνει ότι προβληματίζει τη διοίκηση το όλο σκηνικό και πως θα, θα, θα.

Πρέπει να θυμίσουμε στο επικοινωνιακό επιτελείο της διοίκησης μας ότι το αντίστοιχο της ομόνοιας εκμεταλλευόμενο και την υπακοή των αθλητικογράφων του παραρτήματος, αλωνίζει. Ανώνυμες δηλώσεις τις οποίες δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε καθολικά και ακόμα πιο έντονα ίσως έρθουν μπούμερανκ.

Η ομόνοια πάει στην Άχνα για έναν αγώνα που θεωρεί δύσκολο και το διαιτητικό τρίο με πρωταγωνιστή τον Τσαγγάρη , ο οποίος  τη βοηθά στα μέγιστα εδώ και ένα χρόνο, θα είναι και πάλι στο πλευρό της. Αυτό που καλούνται όμως να εμπεδώσουν όλοι είναι ότι το ΑΠΟΕΛ έχει την καλύτερη ομάδα και δεν πρόκειται φέτος να χαρίσει  τίποτα και σε κανέναν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!