Οι εξηγήσεις του Δώνη

Ο προπονητής μας στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε τη σημασία της νίκης αφού ούτε και ο ίδιος δεν ήταν σίγουρος για την εικόνα που θα έβγαζε η ομάδα μετά την υπερπροσπάθεια της Τρίτης. Έδωσε όμως και εξηγήσεις για την αμυντικόγενή τακτική που ακολούθησε μετά το 0-1. Δεν παρέλειψε επίσης να πει τα καλύτερα για την Αεκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινά το πρωτάθλημα με νίκη ειδικά απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και σε δύσκολη έδρα. Από την άλλη είναι πιο σημαντικό πως θα τελειώσει η χρονιά τον Μάιο.

Πάντα έχεις την αμφιβολία πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα μετά από ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και έντασης. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αλλά φάνηκε πως ήμασταν κουρασμένοι και επηρεαστήκαμε από τις καιρικές συνθήκες με το μεγάλο ποσοστό υγρασίας. Με την εμπειρία και την ποιότητά μας προηγηθήκαμε στο σκορ.

Είδαμε ότι είχαμε μεγάλη έλλειψη δυνάμεων. Επιστρατεύσαμε ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό γιατί ο αντίπαλος έβαζε πολλούς παίχτες ανάμεσα στην αμυντική μας τετράδα. Αλλάξαμε το σχέδιο μας για να καλύψουμε σωστά το πλάτος του γηπέδου. Ο αντίπαλος είχε κάποιες καλές σέντρες αλλά δεν είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να απειλήσει με ισοφάριση.

Συγχαρητήρια στα παιδιά. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί πετύχαν τον πιο μεγάλο στόχο της χρονιάς, την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από εκεί και πέρα πάμε στον δεύτερο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Μου αρέσει να βλέπω ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Η νίκη μας είναι μεγάλη λόγω της αξίας του αντιπάλου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!