Οι επιλογές στην επίθεση και ο Πιέρος

Η επιλογή του Πιέρου Σωτηρίου να πάρει θέση βασικού στο χτεσινό αγώνα ξάφνιασε πολλούς αλλά μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Ο Κύπριος επιθετικός βρισκόταν στα αζήτητα τους τελευταίους 7-8 μήνες αλλά τα δεδομένα όπως προδιαγράφονται το επόμενο 20ημερο είναι τέτοια που ο Δώνης πιθανόν να τον χρειαστεί και ο αγώνας με την Αγία Νάπα είχε χαρακτήρα καλού τέστ για τον νεαρό επιθετικό. Με τον Τζιμπούρ να μην υπολογίζεται για τους επόμενους αγώνες και τον Σιέρινταν να επιφορτίζεται ήδη με πολλά αγωνιστικά λεπτά, η ομάδα έχει ανάγκη από επιθετικές επιλογές. Ο Μαντούκα είναι η πιο αξιόπιστη αλλά και ο Βραζιλιάνος χρειάζεται προσεκτική διαχείριση αφού δεν μπορεί να αγωνίζεται κάθε εβδομάδα.

Με αυτά τα δεδομένα ο προπονητής μας έριξε στον αγώνα με την Αγία Νάπα τον Σωτηρίου θέλοντας να δει το βαθμό ετοιμότητας του αλλά και το πώς θα ανταποκριθεί απέναντι στην κλειστή άμυνα τους αντιπάλου.

Η απόδοση του νεαρού ήταν αρκετά καλή στο 45λεπτό που αγωνίστηκε αφού είχε καλές επιλογές με highlight το γκολ που πέτυχε. Στην επανάληψη έγινε αλλαγή λόγω της κόκκινης του Κακά αλλά το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να δείξει τα πράγματα που ήθελε να δει ο Δώνης.

Το πότε και πόσο θα αξιοποιηθεί είναι κάτι που θα δούμε στη συνέχεια..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!