Οι επιλογές χωρίς τον Ντέβι

O Ντε Βινσέτι δεν προλαβαίνει και το ζητούμενο για τον προπονητή μας είναι να βρει τις λύσεις έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που δεν μπορέσαμε στον τελευταίο αγώνα με το παράρτημα όταν μείναμε στο μηδέν. Το γκολ ή καλύτερα τα γκολ είναι το ζητούμενο και με τα σημερινά δεδομένα ο Δώνης θα βασίσει το πλάνο του στο επιθετικό δίδυμο των Σιέρινταν και Μαντούκα. Πρόκειται για το δίδυμο που είδαμε να αγωνίζεται μαζί για πρώτη φορά στον αγώνα με τον Απόλλωνα με την ομάδα να λειτουργεί πολύ καλά με τους δυο μάλιστα να χρίζονται και σκόρερ. Η πολύ καλή μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας στο συγκεκριμένο αγώνα πρέπει να  επιβλητικό είναι οδηγός ενόψει του αυριανού αγώνα αφού το επιβλητικό 3-0 ήρθε γιατί υπήρξε καλή και δημιουργική ανάπτυξη από τα άκρα αλλά και τον άξονα.

Θεωρώντας ότι η θέση στο αριστερό άκρο προορίζεται για τον Αλωνεύτη το ερωτηματικό που φαίνεται να υπάρχει είναι για τη δεξιά πλευρά. Σε αντίθεση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος δεν υπάρχει η επιλογή του Ντε Βινσέτι έτσι ο Δώνης έχει διάφορες επιλογές κάθε μια όμως κουβαλά τα ερωτηματικά της.

Ιδανικά η εύκολη και σίγουρη επιλογή θα ήταν ο Χαραλαμπίδης αλλά το όλο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί με τον παίκτη δημιουργεί ερωτηματικά. Στον αγώνα κυπέλλου ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ άκουσε πολλά από την κερκίδα με τον Δώνη όμως να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης κρατώντας τον στο αρχικό σχήμα με τον παίκτη στο τέλος να σκοράρει και δύο τέρματα.

Μπενασούρ, Σολωμού και Γκόμες είναι οι τρεις εναλλακτικές και με τους τρεις όμως να μην έχουν ουσιαστικό και αρκετό χρόνο συμμετοχής τους τελευταίους μήνες γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά για το πώς θα παρουσιαστούν στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς.

Εννοείται ότι υπάρχει και η επιλογή του να δούμε ως επιθετικό δίδυμο τους Σαντίν και Σιέρινταν, κάτι που αν γίνει θα δώσει τη δυνατότητα στον Δώνη να στείλει τον Μαντούκα στα άκρα αλλά αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ετοιμότητα του πρώτου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!