Οι επιστροφές δημιουργούν προοπτικές

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσει το βράδυ της Δευτέρας τον Απόλλωνα. Αυτό δεν είναι υπό συζήτηση και όσοι αγωνιστούν πρέπει να δώσουν όλο τους το είναι προκειμένου να τα  καταφέρουμε. Δεν θέλουμε να αγχώνουμε οποιονδήποτε αλλά δεν έχουμε τη δυνατότητα να χάσουμε και άλλους βαθμούς πριν συμβεί κάτι τέτοιο από πλευράς Ανόρθωσης. Αντιλαμβανόμαστε την πίεση που δημιουργείται αλλά όπως γράψαμε και χτες πρέπει να τη διαχειριστούν αποτελεσματικά οι υπεύθυνοι. Αν περάσουμε νικηφόρα από το Τσίρειο θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αρχίσουμε τη δική μας αντεπίθεση που πρέπει να έχει διάρκεια έτσι ώστε να οδηγήσει σε ένα σερί νικών. Οι επιστροφές παικτών και οι προσθήκες των νέων (ναι αναμένουμε ότι δεν θα είναι μόνο ο Μπέκμαν) δημιουργούν προοπτικές και αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα βελτιώνονται συνεχώς

Θέλουμε να κάνουμε ειδική αναφορά στις επιστροφές παικτών και βασικά συγκεκριμένων τους οποίους όχι μόνο εμείς αλλά και ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς περιμένει με αγωνία και προσδοκίες. Οι πιο σημαντικές είναι αυτές των Καρυπίδη και Ολιβέιρα οι οποίοι μπορούν να δώσουν τις λύσεις που χρειάζεται έτσι ώστε η μεσοαμυντική μας γραμμή να μην παρουσιάζει τα προβλήματα που ξέρουμε.

Ο Ολιβείρα πήρε ένα ψυχολογικό βάπτισμα του πυρός στο Τσίρειο με την Αελ αφού αγωνίστηκε για 2-3 λεπτά. Ο προπονητής είχε πει ότι προ 15νθημέρου ότι από τον Βραζιλιάνο λείπουν αγώνες για αυτό και πήρε χρόνο συμμετοχής σε αγώνες της εφηβικής ομάδας και η λογική λέει ότι ο χρόνος συμμετοχής του θα αυξάνεται σταδιακά. Θεωρούμε δύσκολο να τον δούμε βασικό αύριο αλλά δεν ξέρουμε αν η κακή απόδοση των Μπόρδα και Αντωνιάδη με την Αελ διαφοροποιήσουν τα δεδομένα. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολιβέιρα σύντομα θα πάρει θέση βασικού και αν είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα θα ωφεληθεί.

Ο Καρυπίδης είναι ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός που μετρά αντίστροφα. Ήδη προπονείται σε φουλ ρυθμούς και το πλάνο είναι να τεθεί στη διάθεση του προπονητή στον αγώνα με την Ομόνοια. Ο ποιοτικότερος και πιο σταθερός σε απόδοση αμυντικός έλειψε από την ομάδα και η επιστροφή του θα βοηθήσει και τα αμυντικά χαφ να λειτουργήσουν καλύτερα.

Τέλος είναι και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Ατόρνο ταλαιπωρήθηκε σε διάφορες φάσεις του πρωταθλήματος έχασε τους τελευταίους αγώνες και αύριο αναμένεται να επιστρέψει. Είναι στο παρών στάδιο η μοναδική αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα και το ζητούμενο είναι να παραμείνει υγιής.

Υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Μπουντιμίρ και Κλουκόφσκι αλλά για αυτές δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι οι επιστροφές τους θα διαφοροποιήσουν ριζικά τα δεδομένα.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!