Οι ιδιαιτερότητες της Ελσίνκι

Η πλειοψηφία των οπαδών μας εκτιμά ότι η Ελσίνκι θα είναι η ομάδα με την οποία θα τεθούμε αντιμέτωποι στον 3ο προκριματικό κάτι που θα διαφανεί στον επαναληπτικό του 0-0 με την Ραποτνίσκι. Αν τελικά βρεθούμε αντιμέτωποι με τους Φινλανδούς υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες που πρέπει να ληφθούν υπόψη και να μας βοηθήσουν προκειμένου να πάμε σοβαροί στις διπλές αναμετρήσεις. Ο βαθμός ετοιμότητας των Φινλανδών είναι ο μέγιστος δυνατός αφού βρίσκονται ήδη προς το τέλος του πρωταθλήματος τους και η Ελσίνκι θεωρείται ήδη πρωταθλήτρια γεγονός που της επιτρέπει να κάνει και την απαραίτητη συντήρηση ενόψει Champions League. Σήμερα μάλιστα αντιμετωπίζει στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής την δεύτερη στη βαθμολογία SJK.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι θα βρούμε απέναντι μας μια ομάδα η οποία πέραν του ότι έχει σαν χαρακτηριστικό το δυνατό παιχνίδι της θα είναι από πλευράς φυσικής κατάστασης πιο έτοιμη από τη δική μας.

Η άλλη παράμετρος είναι αυτή του αγωνιστικού χώρου του Sonera αφού το γήπεδο είναι με πλαστικό γρασίδι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Όπως και με την Αάλεσουντ προ διετίας έτσι και σε αυτή την περίπτωση η ιδιαιτερότητα αυτή θα απασχολήσει αφού επηρεάζει ως ένα βαθμό τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας και απαιτεί εξοικείωση.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!