Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα που έρχεται

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Δόξα μπήκε στην τελική της ευθεία και η ομάδα μας είναι υποχρεωμένη με κάθε τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στα διάφορα δημοσιεύματα αναλύονται οι λόγοι που ο επόμενος μας αντίπαλός μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνος. Το Μακάρειο Στάδιο, ο Φερνάντες, ο Χατζηλούκας και ο Καραβίδας είναι μερικοί από τους συντελεστές στους οποίους γίνεται αναφορά. Ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει την Δόξα γιατί απλά δεν έχει άλλη επιλογή. Οι 8 βαθμοί από την κορυφή δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο άλλης απώλειας, είτε με ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο είτε με ομάδες που κινδυνεύουν. Η Δόξα έχει τους ίδιους βαθμούς με την ομάδα μας και βρίσκεται στο μέσω του βαθμολογικού πίνακα μπροστά ακόμα και από την Αεκ Λάρνακας.  Μπορεί πολλοί να θυμούνται την εξάρα που δέχτηκε η ομάδα του Χατζηλούκα από την ομόνοια αλλά αυτό δεν πρέπει να μας παρασύρει..

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία για πρώτη φορά στον Δώνη να έχει αρκετό χρόνο με τους ποδοσφαιριστές του στον Αρχάγγελο. Ήταν μια ιδανική ευκαιρία για ουσιαστική προπόνηση τόσο σε θέματα τακτικής όσο και από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Το Σάββατο η νίκη είναι μονόδρομος και αυτό το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια όταν επισκεπτόμαστε το παλιό μας σπίτι και οι οργανωμένοι είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί. Η νίκη επί της ήδη διαβαθμισμένης Αλκής ήταν μόνο η αρχή και για να αρχίσει να χτίζεται το σερί νικών που θέλουμε πρέπει να κερδίσουμε και τη Δόξα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!