Οι κινήσεις τακτικής ίσως στοιχήσουν

Από το βράδυ του Σαββάτου η διοίκηση Ερωτοκρίτου διαρρέει ότι ο εκλεκτός της και αυτός που μέχρι πριν λίγες μέρες δεχόταν μια δήθεν υπόσκαψη μετρά μέρες στον ΑΠΟΕΛ. Παρόλα αυτά ο Τάκης Αντωνίου στις μοναδικές δημόσιες δηλώσεις που έγιναν χτες μίλησε ως Πυθία. Ο Πάουλο Σέρτζιο με τη σειρά του δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί στέλνοντας τα δικά του έμμεσα μηνύματα προς τους εργοδότες του. Η αποζημίωση του προπονητικού τιμ είναι ένας από τους λόγους που φρενάρουν την αλλαγή προπονητή και οι κινήσεις τακτικής δείχνουν ότι ο Πορτογάλος και η παρέα του έχει το πάνω χέρι.

Η παραμονή του Σέρτζιο και των υπολοίπων για σκοπούς τακτικής αλλά και γιατί υπάρχει αδυναμία να βρεθεί άμεσα η διάδοχη κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Πως θα πάμε να αντιμετωπίσουμε την Πέμπτη τους Γερμανούς που έρχονται με άγριες διαθέσεις στο ΓΣΠ;

Μπορεί ο αγώνας με την Eintracht να έχει το δικό του κύρος που ενδεχομένως να αποτελέσει κίνητρο για τους παίκτες αλλά είναι άγνωστο πως θα αντιδράσουν ξέροντας ότι ο προπονητής τους είναι υπό ατμών. Αρκεί ένα ακόμα πιο αμυντικογενές πλάνο από αυτό που είδαμε στο Ισραήλ για να αποφύγουμε την ήττα;

Μια άλλη πτυχή που δημιουργεί άσχημο κλίμα εντός ομάδας είναι το θέμα των πριμ. Επανερχόμαστε γιατί ο αγώνας της Πέμπτης πλησιάζει και το θέμα όχι μόνο δεν έχει ξεκαθαρίσει αλλά παρασκηνιακά δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα. Οι παίκτες αξιώνουν το πριμ πρόκρισης στους ομίλους με τη διοίκηση να αντιπροτείνει αυξημένο πριμ στη φάση των ομίλων αλλά ακόμα και για αυτό παρουσιάζεται διχασμένη.

Ο Ερωτοκρίτου και οι στενοί του συνεργάτες βρίσκονται πράγματι προ τεραστίων διλημμάτων τα οποία όμως δεν μπορούν να σπρώχνουν για πολύ ακόμα παρακάτω, αφού όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει κάποιο θαύμα που θα τους βγάλει από τον κόπο να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!