Οι λίγες πιθανότητες αυξάνουν τις απαιτήσεις

Ο ΑΠΟΕΛ φεύγει και πάλι για άλλο ένα ταξίδι στα αστέρια του Ευρωπαϊκού στερεώματος. Ο λαμπρός γαλαξίας του Champions League φιλοξενεί και φέτος τον ΑΠΟΕΛ, για τρίτη φορά μέσα στα τελευταία 5 χρόνια. Η κλήρωση δεν άφηνε εξαρχής πολλές πιθανότητες πρόκρισης για την ομάδα μας, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν την μετέτρεψε σε ομάδα χωρίς απαιτήσεις και εύκολη λεία. Αντιθέτως, ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ως ίσος προς ίσο με τα μεγαθήρια και πάλεψε κάθε αγώνα. Με λίγη περισσότερη τύχη ή αποτελεσματικότητα θα μπορούσε να βρίσκεται τώρα σε πολύ πλεονεκτική θέση όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Ο ΑΠΟΕΛ παίζει αυτή την βδομάδα όπως και τις προηγούμενες, κυνηγώντας τις πιθανότητες του για πρόκριση. ‎ Όσο δύσκολο και αν προβάλει το σενάριο του βαθμολογικού κέρδους μέσα στο Παρίσι, η ομάδα έχει κάθε λόγο να το παλέψει.

Το βαθμολογικό κέρδος σε αυτούς τους αγώνες δεν έχει μόνο τα βραχυπρόθεσμα οικονομικά οφέλη που οι περισσότεροι τείνουν να μεταφράζουν. Κάθε επιτυχία σε αυτό το επίπεδο αντιστοιχεί και στην γενική βαθμολογία της ομάδας μας. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη να συλλέξει όσους περισσότερος βαθμούς μπορεί για να καταφέρει να διατηρήσει τη βαθμολογία του στα ψηλά. Είναι γνωστό ότι η βαθμολογία της πρώτης συμμετοχής στους ομίλους του 2009 θα αφαιρεθεί από του χρόνου, αφού κάθε ομάδα διατηρεί την βαθμολογία των τελευταίων 5 χρονών της.

Οι απαιτήσεις για βαθμολογικό κέρδος είναι δικαιολογημένες έστω και αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Τα αποτελέσματα, θετικά ή αρνητικά έχουν πάντοτε διαφορετικό αντίκτυπο σε αυτή την διοργάνωση από ότι στο εγχώριο πρωτάθλημα. Οι απαιτήσεις από τους εαυτούς μας παραμένουν υψηλές και τα αποτελέσματα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για καλύτερη πορεία την ερχόμενη χρονιά!!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!