Οι λεβέντες του Ιβάν

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία βρίσκονται ενώπιων μιας ακόμα μεγάλης πρόκλησης αφού η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος περνά από το Τσίρειο. Η πρόκληση και ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι δεδομένη αφού η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση του Απόλλωνα σε συνδυασμό με τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών διαμορφώνουν κάποια δεδομένα. Το ΑΠΟΕΛ δε φοβάται τίποτε και κανέναν και παρόλο που οι Λεμεσιανοί πανηγυρίζουν για την επιείκεια της δικαστικής στο θέμα Σαγκόι, εμείς πάμε στο Τσίρειο προσγειωμένοι και με στόχο τη νίκη.

Ο Ιβάν και οι παίκτες βρίσκουν τον τρόπο να ανταποκρίνονται στα ντέρμπι γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία αλλά από μόνο του δεν είναι αρκετό. Αγωνιστική πειθαρχία, καλή απόδοση και τύχη είναι τα στοιχεία που αν παρουσιαστούν θα φέρουν την ομάδα μας κοντά σε ακόμα μια πελώρια νίκη.

Η απουσία των Μιροσάβλιεβιτς, Μπίδη και Κόστα δημιουργεί σοβαρό κενό στη μεσοεπιθετική γραμμή και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα μπορέσει η ομάδα να βρει τις λύσεις παρά την απουσία των συγκεκριμένων παικτών. Τα πάντα ξεκινούν όμως από τη σωστή αμυντική λειτουργία και είναι για αυτό που η εξουδετέρωση του Σαγκόι και της παρέας του είναι το ζητούμενο. Ο Χάτζι λογικά θα προτιμηθεί στο αριστερό άκρο ενώ οι Πουρσαϊτίδης, Μπρούσερ, και Κόντης θα συμπληρώσουν την τετράδα.

Στη μεσαία γραμμή οι Μοράις, Κοσόφσκι και Αλεξάνδρου είναι οι σίγουροι όπως επίσης και ο Ζεβλάκοφ στην επίθεση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δυο εναλλακτικά σενάρια με το ένα να φέρνει και Χρύση και Πίντο στο αρχικό πλάνο σε μια προσπάθεια να γεμίσει το κέντρο. Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι στο αρχικό σχήμα θα συμπεριληφθεί ο Ονουάτσι με ένα εκ των Χρύση ή Πίντο να μένει στον πάγκο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!