Οι μεγαλομέτοχοι ενώπιων των ευθυνών τους

Η επόμενη μέρα της αποχώρησης του Ερωτοκρίτου δημιουργεί ένα σκηνικό αβεβαιότητας όσον αφορά το ποιος θα ηγηθεί του συλλόγου σε μια από τις πιο δύσκολες και καθοριστικές χρονικά στιγμές της τελευταίας δεκαετίας. Ο Τάκης Αντωνίου που συνεχίζει να σηκώνει το επικοινωνιακό βάρος στα δύσκολα  επιχειρεί να μεταφέρει την άποψη ότι δεν θα προκύψει διοικητική αστάθεια. Προκαταλαμβάνοντας ως ένα βαθμό και τις εξελίξεις δήλωσε σήμερα ότι τα περισσότερα μέλη του νυν συμβουλίου θα παραμείνουν γεγονός που μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις και η επόμενη μέρα στα διοικητικά θα κριθεί από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι μεγαλομέτοχοι. Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν είναι αυτοί που είτε μας αρέσει είτε όχι καθορίζουν τις εξελίξεις. Είναι σημαντικό να θυμίσουμε ότι σε αυτούς συγκαταλέγεται πλέον και ο Ποταμίτης (ως πρόεδρος του σωματείου) αλλά και το δίδυμο Ερωτοκρίτου – Γεωργίου.

Οι εκκρεμότητες είναι πολλές και τόσο σημαντικές που η μέρα της γενικής συνέλευσης είναι πολύ μακριά για να περιμένουμε μέχρι τότε. Οι Ξιναρής και Πετρίδης ως οι δυο μεγαλύτεροι μέτοχοι της εταιρείας ΑΠΟΕΛ πρέπει να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να βρεθεί το άτομο που θα ηγηθεί του ΑΠΟΕΛ.

Το άγνωστο που αφορά την πραγματική εικόνα των οικονομικών είναι κάτι που προβληματίζει αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για να μην τρέξουν οι εξελίξεις. Ίσως ένας ανεξάρτητος οικονομικός έλεγχος να δώσει απαντήσεις αν είμαστε τόσο εξωστρεφείς αλλά προς το παρών υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

Αναμένουμε λοιπόν τους μεγαλομετόχους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!