Οι νίκες θα φέρουν τη δυναμική

Είναι κοινό μυστικό ότι παρά το διαχειρίσιμο -3 το κλίμα και η δυναμική στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Το ότι η ομάδα πέτυχε τον τεράστιο στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League έχει ήδη ξεχαστεί και τα όσα έχουν συμβεί εντός και εκτός γηπέδου τους τελευταίους μήνες έχουν δημιουργήσει ένα σκηνικό που στην καλύτερη περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδανικό. Η κατάσταση αυτή δεν είναι άγνωστη στην ομάδα μας αφού τόσο πέρσι όσο και σε προηγούμενες χρονιές μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες. Ο πιο καλός και αποτελεσματικός τρόπος για να επανέλθει η δυναμική είναι να επιστρέψουμε για τα καλά στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές. Ιδίως στους αγώνες που ακολουθούν ο Φινκ πρέπει να βρει τον τρόπο να πάρει τη νίκη χωρίς τις βοήθειες των Καρλάο, Βινίσιους και Μαντούκα οι οποίοι είναι οι στυλοβάτες σε κάθε γραμμή. Από την άλλη το πρώτο δείγμα γραφής των Λάνιγκ και Νάφιου ήταν θετικό οπότε υπάρχει η προσδοκία ότι παρά τις δυσκολίες θα κερδίσουμε τους δυο επόμενους αγώνες με Άχνα και Δόξα.

Αν συμβεί αυτό και αν δεν προκύψει επιδείνωση της ανοικτής πληγής θα πάμε με καλές προϋποθέσεις στον τεράστιο αγώνα με τον Απόλλωνα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!