Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας με Καρυπίδη

Με το που έγινε γνωστή χτες η συμφωνία ανάμεσα στον Καρυπίδη και την ομόνοια για πρόωρη διακοπή της συνεργασίας τους άρχισαν να κυκλοφορούν κάποια τρελά ποσά που σχετίζονταν με τις οικονομικές απολαβές που θα έχει ο παίκτης στη νέα του ομάδα. Η διοίκηση των χρεοκοπημένων γνωρίζοντας ότι εδώ και μέρες ο παίκτης αποφάσισε ότι θέλει να συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ άρχισε να διαρρέει ότι οι ετήσιες απολαβές του Καρυπίδη θα ανέρχονται στις 420 χιλιάδες ευρώ. Επειδή έχουμε πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθούμε σήμερα παρά την ανάγκη των χρεοκοπημένων να εξυψώσουν το ηθικό των οπαδών τους θα παραθέσουμε κάποια δεδομένα. Ο Καρυπίδης συμφώνησε εδώ και μέρες να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας. Είναι τόση η θέληση του μάλιστα που προκειμένου να γλυτώσει από την ομόνοια αποδέχτηκε να τους χαρίσει 100 χιλιάδες ευρώ από τις πολλές χιλιάδες που του χρωστούν.

Οι ετήσιες απολαβές του Καρυπίδη στον ΑΠΟΕΛ θα είναι 200 χιλιάδες ευρώ και η συνεργασία μας με τον Έλληνα αμυντικό είναι διετής. Για να είμαστε πιο ακριβής ο μισθός του ανέρχεται στις 180 χιλιάδες ευρώ και τα υπόλοιπα αφορούν επίδομα για διαμονή και ταξίδια.

Τώρα για το αν ο Καρυπίδης είναι η καλύτερη επιλογή ή όχι είναι μια άλλη ιστορία που δεν χρειάζεται να την αναλύσουμε σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ πάσχει από έλλειψη ποιοτικών επιλογών στις θέσεις για τις οποίες προσπαθεί να ενισχυθεί. Θα επανέλθουμε όμως στο κεφάλαιο προραμματισμός…

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!