Οι οργανωμένοι ζητούν παραίτηση συμβουλίου και συνέλευση

Ήταν αναμενόμενο να υπάρξει αντίδραση για την κατάντια του ΑΠΟΕΛ. Το ηφαίστειο σιγοβράζει εδώ και καιρό και θα εκραγεί. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ με αποψινή ανακοίνωση του ζητά την παραίτηση της διοίκησης Ερωτοκρίτου και απαιτεί τη σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης. Όπως γίνεται αντιληπτό η διοίκηση δεν μπορεί να αποποιείται των τεράστιων ευθυνών της όσο και αν έμαθαν να κρύβονται εδώ και χρόνια πίσω από τον Γιοβάνοβιτς. Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων:

Τετέλεσται κύριοι!

Ντροπή, αηδία, και αποτροπιασμός! Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ βιώνει εδώ και μήνες την ασταμάτητη κατρακύλα του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ και γίνεται ταυτόχρονα μάρτυρας της παθητικής στάσης της διοίκησης της εταιρίας και τον πασιφανές ερασιτεχνισμό που λειτουργεί ο Αρχάγγελος!

Τετέλεσται κύριοι!

Είναι πλέων φανερό ότι οι διοικούντες της εταιρίας ΑΠΟΕΛ όχι μόνο δεν μπορούν να αφουγκρασθούν την αγανάκτηση του κόσμου αλλά ούτε καν να λειτουργήσουν σαν ένα ΔΣ που εξυπηρετεί το ΑΠΟΕΛ! Βασικά δεν υπάρχετε πουθενά…!

Δεν κάνατε τίποτα να ξυπνήσετε τον προπονητή, δεν κάνατε τίποτα να ξυπνήσετε του παίχτες, αφήσατε το ΑΠΟΕΛ απροστάτευτο παντού, ακυρώνεται συνεδρίες γιατί δεν μπορείτε να συνυπάρξετε με άλλους ΑΠΟΕΛίστες και ταυτόχρονα αποφανθήκατε ότι για την κατάντια του φετινού ΑΠΟΕΛ φταίει ο κόσμος!

Τετέλεσται κύριοι!

Εδώ και καιρό προειδοποιούσαμε… ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ. Απαιτούμε όπως καλεστεί έκτακτη Γενική Συνέλευση κατά την οποία θα λογοδοτήσετε στον ΚΟΣΜΟ και στην συνέχεια σύσσωμα θα παραιτηθείτε.

Τετέλεσται κύριοι!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΞΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ!

ΤΕ-ΤΕ-ΛΕ-ΣΤΑΙ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!