Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές

Έχει μέρες να ασχοληθούμε με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της ομάδας μας. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές  είναι αυτοί που διαχρονικά μας βγάζουν στους δρόμους και σε αυτούς πρέπει να στραφεί η προσοχή μας, έτσι ώστε να βάλουμε για τα καλά πίσω μας τη διοικητική κρίση. Ουσιαστική ειδησεογραφία δεν προκύπτει από τον Αρχάγγελο όπου οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και χωρίς κανένα απρόοπτο. Από χτες στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Τρισκόφσκι ο οποίος επέστρεψε από την άδεια που του είχε δοθεί λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής του και τις επόμενες μέρες θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Ολιβέιρα ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες θα καθορίσουν και το επίπεδο φυσικής κατάστασης του. Αναλόγως των αποτελεσμάτων θα αποφασιστεί και το πότε θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Όπως είναι γνωστό την Κυριακή η ομάδα αναχωρεί για την Αυστρία και λογικά μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα γνωρίζουμε και ποιοι από τους «μικρούς» θα συμπεριληφθούν σε αυτή. Η προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς έστω και αν η προσοχή του κόσμου και των μμε στράφηκε στο διοικητικό την τελευταία εβδομάδα.

Το χρονοδιάγραμμα που έθεσε ο Γιοβάνοβιτς για ολοκλήρωση μίας τουλάχιστον μεταγραφής (αμυντικό χαφ) πριν την αναχώρηση για την Αυστρία κινδυνεύει να μην τηρηθεί αλλά υπάρχει ακόμα χρονικό περιθώριο. Το σημαντικό είναι να βρεθεί ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να βρεθεί αυτός. Ναι μεν οι Πίντο και Μοράις έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη αλλά όπως τους βρήκαμε αυτούς θα πρέπει να βρούμε και άλλους!

Δευτέρα η κλήρωσηΘυμίζουμε ότι τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη και η κλήρωση για τον 1ο και 2ο προκριματικό του Champions League, οπότε και θα μάθουμε τον αντίπαλο μας. Γιοβάνοβιτς και Έρακ θα βρίσκονται στην Αυστρία και αναμένεται από την ίδια μέρα να αρχίσουν την μελέτη για να μάθουν όσα περισσότερα γίνεται για τον αντίπαλο μας. Στην κλήρωση θα είναι παρών ο γενικό διευθυντής της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!