Οι προεκτάσεις της επιστροφής Σολάρι

Όπως ήταν φυσικό η ανακοίνωση της επιστροφής του Σολάρι στο ΑΠΟΕΛ έφερε την ικανοποίηση στους πάντες. Οι περισσότεροι δηλώνουν ενθουσιασμένοι ενώ άλλοι είναι κάπως πιο συγκρατημένοι για λόγους που έχουμε αναφέρει ξανά. Το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή πέραν της αγωνιστικής πλευράς έχει σημαντικές προεκτάσεις και σε άλλους τομείς. Και αυτό γιατί πρώτα από όλα βοηθά στο να δημιουργηθεί η δυναμική που χρειαζόμαστε για να ξεχάσουμε τον τρόπο που τέλειωσε η περσινή χρονιά και να δούμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα αυτήν που έρχεται. Μια μεταγραφή όσο καλή και αν αποδειχτεί δεν μπορεί να κάνει θαύματα αλλά αποτελεί το έναυσμα για τη συσπείρωση για την οποία κάνει λόγο συχνά ο Φοίβος Ερωτοκρίτου.

Επικοινωνιακά η προσθήκη του 30χρονου Αργεντίνου στέλνει εντός και εκτός ΑΠΟΕΛ το μήνυμα ότι η διοίκηση Ερωτοκρίτου δε διστάζει πλέον να δαπανήσει τα λεφτά που απαιτούνται προκειμένου να γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει. Όλο και πιο αραιά ακούμε ότι η διοίκηση δεν υποθηκεύσει το σωματείο αφού η πίεση και το διαθέσιμο ρευστό διαφοροποίησαν την μέχρι πρότινος πολιτική. Ούτε οι ισορροπίες στον Αρχάγγελο όσον αφορά τις απολαβές των παικτών δεν είναι πλέον λόγος για να μην κλείσουν μεταγραφές όπως αυτές των Μαντούκα και Σολάρι.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Πιο δεκτικός είναι πλέον και ο Γιοβάνοβιτς ο οποίος βλέποντας τη διοίκηση να θέλει και να μπορεί να διαθέσει λεφτά που προηγουμένως ήταν εκτός συζήτησης, προσαρμόστηκε και διαμορφώνει αναλόγως το πλάνο του.

Με αυτά τα δεδομένα συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης με στόχο να κλείσουν κάποιες θέσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Όπως είναι γνωστό ψάχνουμε για ακόμα έναν επιθετικό, τουλάχιστον ένα μέσο και ίσως έναν ακραίο αμυντικό. Ο Μπρέσκα με τον άλφα ή βήτα τρόπο δε θα συνεχίσει οπότε θα ελευθερωθεί η θέση που κρατά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!