Οι προκλήσεις του Τζιμπούρ

Με αρκετή καθυστέρηση, η οποία πέρασε στο ντούκου λόγω της πρόκρισης στους ομίλους, ο Τζιμπούρ θεωρείται έτοιμος για να έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας μας. Το ιστορικό είναι λίγο πολύ γνωστό αφού η απόκτηση του έγινε με στόχο να έχει ουσιαστική συνεισφορά στην προσπάθεια για πρόκρισης επί την Άαλμποργκ. Η λανθασμένη εκτίμηση όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητας του είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βοηθήσει στα play offs, ενώ ακόμα και η συμπερίληψη του στην αποστολή στο εμφαντικό 4-0 έγινε περισσότερο για επικοινωνιακούς λόγους. Αυτό επιβεβαιώθηκε αφού στο χρόνο συμμετοχής που πήρε στον συγκεκριμένο αγώνα έδειξε παραπάνω από ανέτοιμος.

Από τότε πέρασαν άλλες 17 μέρες. Στο διάστημα αυτό ο Αλγερινός επιθετικός συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων και η συμπερίληψη του στην αποστολή του αγώνα με τον Ερμή δεν είναι για να μην μουρμουρά ο κόσμος ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε!

Η στιγμή που ο Τζιμπούρ θα κληθεί να αγωνιστεί και κυρίως να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει πλησιάζει. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να δείξει ότι είναι έτοιμος. Τα κίνητρα που έχει είναι πολλά και θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό αφού μόνο έτσι θα αντιστρέψει την αρνητική πορεία που ακολουθεί τον τελευταίο χρόνο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!