Οι τράμπες του καρεκλοκένταυρου

Ο Κουτσοκούμνης στην προσπάθεια του να υπεραμυνθεί του κολλήματος που κάνει στην Ανόρθωση , μετά που αυτή τον έφτυσε στο θέμα των τηλεοπτικών υπέπεσε σε μια τεραστίων διαστάσεων παραδοχή που φανερώνει τον συμφεροντολογικό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Ο καρεκλοκένταυρος αποκάλυψε και παραδέχτηκε ότι η Ανόρθωση έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης όσον αφορά τις υποχρεώσεις τα για τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, λέγοντας ότι δεν της αφαιρέθηκαν βαθμοί ενώ θα  έπρεπε τον περασμένο Μάρτη, αφού υπέγραψε αρχικά συμβόλαιο με την ΚΟΠ TV ενώ στην συνέχεια προχώρησε στην υπογραφή και άλλου συμβολαίου με 2η εταιρεία.

Είναι προκλητικό και σκανδαλώδες  να παραδέχεται ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ότι μία από τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Κύπρου ευνοείται από την ίδια την Αρχή. Το σκάνδαλο είναι ακόμα μεγαλύτερο αν λάβουμε υπόψη ότι η ευνοϊκή μεταχείριση της συγκεκριμένης ομάδας έγινε ενόσω το πρωτάθλημα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Έστω και με καθυστέρηση,  ο καρεκλοκένταυρος παραδέχεται ότι η Ομοσπονδία λειτουργεί εκβιαστικά προς τα Σωματεία που δεν πληρούν τα κριτήρια και το μεγάλο πρότζεκτ που ακούει στο όνομα «ΚΟΠ TV» είναι ο ιδανικότερος μοχλός πίεσης προς όσους θέλουν να τύχουν ευνοϊκής αντιμετώπισης.

Υπογράφοντας συμφωνία με την Ομοσπονδία μπορούν όσοι δεν θέλουν να χάσουν βαθμούς να λάβουν την  «τυπική οικονομική προκαταβολή» που θα τους δώσει η Ομοσπονδία για να ενταχθούν στο ΚΟΠ TV και να εξασφαλίσουν την ησυχία τους.

Οι δηλώσεις του Κουτσοκούμνη στο Ράδιο Πρώτο:

«Η Ανόρθωση παρερμηνεύει το κάθε τι. Η ΚΟΠ δεν έχει τίποτα με την Ανόρθωση. Δεν ταιριάζει το βάρος της Ανόρθωσης να βγαίνει δημοσίως με τέτοιες υποθέσεις. Δεν αφαιρέσαμε τον Μάρτιο έξι βαθμούς λόγω κριτηριών ΟΥΕΦΑ γιατί υπέγραψε τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΚΟΠ λαμβάνοντας προκαταβολή. Όταν όμως υπέγραψε συμβόλαιο και αλλού θα μπορούσαμε να επαναφέρουμε το θέμα τον κριτηρίων και να αφαιρέσουμε τους βαθμούς. Έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης. Βοηθήσαμε την Ανόρθωση».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!