«Οι φίλαθλοι είναι δυσαρεστημένοι, αλλά αφορά τους ίδιους»

Δεν είμαστε σίγουροι αν αυτή η δήλωση του Ιβάν ακούστηκε έτσι όπως έπρεπε να ακουστεί ή όπως ήθελε να την εκφράσει ο προπονητής, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν ακούστηκε καθόλου καλά. Πριν μερικές μέρες στο άρθρο μας «Η ασυνέπεια βλάφτει σοβαρά τον φανατισμό μας» γράφαμε όσον αφορά την επαφή  προπονητή με τον κόσμο τα ακόλουθα: Ο Ιβάν κρατά και αυτός τις αποστάσεις του. Οι δηλώσεις του στο παρελθόν είχαν άμεση και έμμεση επιρροή στον κόσμο. Φέτος δεν επιδιώκει να κάνει άνοιγμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Το ίδιο ίσως να νιώθει και ο κόσμος αφού ούτε μία φορά φέτος δεν έχει ακουστεί το όνομα του Γιοβάνοβιτς από τις κερκίδες» Είναι λάθος να πιστεύει κανείς ότι ο προπονητής ή ακόμα και η διοίκηση (με κάποια επιφύλαξη το λέμε) δεν είναι δυσαρεστημένοι με την όλη εικόνα που βγάζει ο ΑΠΟΕΛ. Ασφαλώς και δεν αισθάνονται άνετα με τον τρόπο που εξελίσσεται η χρονιά και ούτε θα έπρεπε. Τι έκαναν όμως όλοι αυτοί για να αλλάξουν αυτή την διαφαινόμενη κατάσταση; Τίποτα.

Οι φίλαθλοι είναι δυσαρεστημένοι γιατί βλέπουν εδώ και μήνες μια κατάσταση να βρίσκεται σε πορεία εκτροχιασμού και κανείς δεν βγαίνει μπροστά να την ανατρέψει. Οι φίλαθλοι είναι δυσαρεστημένοι γιατί περίμεναν ότι έστω και την υστάτη θα μπορούσε κάποιος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αντιστρέψει το όλο σκηνικό. Από τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, στην έγκαιρη ενίσχυση του Γενάρη, στην απουσία από το παρασκήνιο, στην απουσία από το προσκήνιο και πάει λέγοντας.

Η πίστη για κάτι καλό χάθηκε νωρίς. Δεν είμαστε σίγουροι αν ο Γιοβάνοβιτς το εννοούσε όταν έλεγε ότι η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή ή αν απλά το έλεγε για να προστατέψει τους νεοφερμένους και να κερδίσει χρόνο. Η ψυχρή πραγματικότητα όμως φανερώνει ότι οι λέξεις και οι υποσχέσεις δεν μπορούν να κρύψουν την προβληματική εικόνα.

Χτες στο γήπεδο δεν υπήρχαν φίλαθλοι για να είναι απογοητευμένοι. Χτες στο ματς υπήρχαν μόνο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Δυστυχώς για εσάς οι οπαδοί μας είναι οραματιστές, αλλά αυτό αφορά τους ίδιους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!