Οκτάρα για την πλάκα τους

Ένα καταιγιστικό κατά διαστήματα ΑΠΟΕΛ έκανε το καθήκον του φιλοδωρώντας τον Χαλκάνορα με οκτώ τέρματα σε έναν αγώνα που δεν χωρά ιδιαίτερη κριτική. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο αφού μέχρι τότε πετύχαμε 3 γκολ. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η διάθεση των παικτών μας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Τα βλέμματα των λίγων οπαδών μας που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν στραμμένα στον Σολάρι που πήρε θέση βασικού για πρώτη φορά. Ο Αργεντινός επιβεβαίωσε τη φήμη που τον θέλει να βρίσκει τον τρόπο να διατηρεί την επαφή του με τα δίκτυα. Ο Σολάρι λοιπόν πέτυχε τρία γκολ ενώ έδειξε και καλή διάθεση αφού είχε τρεξίματα και ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις.

Ο Χαραλαμπίδης πέτυχε επίσης τρία τέρματα ενώ σκόρερ χρίστηκαν οι Μπεναχούρ και Σέρχιο. Ο τελευταίος σημείωσε το δεύτερο του φετινού τέρμα και πάλι από απευθείας χτύπημα φαουλ, επιβεβαιώνοντας την ικανότητα στο συγκεκριμένο τομέα.

Όπως αναμενόταν οι Αντωνιάδης και Χαραλάμπους πήραν χρόνο συμμετοχής με τον πρώτο να αγωνίζεται σε ολόκληρο τον αγώνα και τον δεύτερο να μπαίνει σαν αλλαγή και να βοηθά στην ανάπτυξη της ομάδας.

ΑΠΟΕΛΧιώτης, Αντωνιάδης, Μπόρδα, Σολωμού (50′ Σέρτζιο), Ηλία, Τζιόλης, Σόουζα, Μπενασούρ (46′ Χαραλάμπους), Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Σολάρι.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!