Ολοκληρώνεται το παζλ

Οι μεταγραφές των Χρίστου και Μπρέσκα γέμισαν ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας και έφεραν την ικανοποίηση στον κόσμο που βλέπει σιγά αλλά σταθερά διοίκηση και τεχνική ηγεσία να υλοποιούν το πλάνο τους. Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί ούτε μια μεταγραφή θεωρείται δεδομένο από όλους μας ότι έχουν γίνει όλες όσες είδαν τω φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες. Συνολικά 5 παίκτες έχουν υπογράψει αφού οι Πουρσαϊτίδης, Παπαθανασίου, Ζεβλάκοφ, Χρίστου και Μπρέσκα έχουν συμφωνήσει, κάτι που έγινε και με τους Ζε Κάρλος και Σεγκιρί.

Όπως αφήνεται να νοηθεί από τις δηλώσεις των διοικούντων θα πρέπει να αναμένουμε δυο ακόμα μεταγραφές οι οποίες ιδανικά θα πρέπει να ολοκληρωθούν το συντομότερο. Ουσιαστικά ψάχνουμε για ακόμα έναν τερματοφύλακα λόγω του τραυματισμού του Νικολόσκι και ενός οργανωτικού μέσου. Το νέο που βγαίνει μετά την απόκτηση του Χρίστου και το οριστικό ναυάγιο με τον Μασάδο, είναι πως δεν θα κινηθούμε για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.

>

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι οι Σεγκιρί, Μπρόερς, Χρίστου και όταν χρειαστεί οι Φλορέα και Κόντης μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες στο κέντρο της άμυνας, ενώ αν κάτι πάει στραβά υπάρχει η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου για διορθωτικές κινήσεις.

Με αυτό τον τρόπο η προσοχή και τα διαθέσιμα χρήματα που απομένουν αναμένεται να δαπανηθούν για την έλευση ενός παίκτη που να μπορεί να παίξει το ρόλο του οργανωτικού μέσου. Η τεχνική ηγεσία και επιτροπή προγραμματισμού έχει καταλήξει στο πόρισμα ότι η απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη είναι αναγκαία και το ζητούμενο πλέον είναι να βρεθεί ο παίκτης αυτός.

Χρονικά το ιδανικό θα ήταν να ολοκληρωθούν οι υπόλοιπες προσθήκες πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό αφού εκεί η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!