Ολοταχώς για ημιτελικά

Καλή μπορεί να θεωρηθεί η ψεσινή κλήρωση για τη φάση των Ομίλων του κυπέλλου αφού με σοβαρότητα και καλή απόδοση θα είμαστε η ομάδα εκ των δυο ομάδων που θα περάσει στα ημιτελικά. Η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους με τις Ανόρθωση, Αγία Νάπα και Άρη και όπως είναι φυσικό υπάρχουν δυο τεράστια φαβορί. Οτιδήποτε άλλο από πρόκριση της ομάδας μας και της Ανόρθωσης θα θεωρηθεί έκπληξη μεγατόνων και έχουμε καθήκον να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο.

Μπορεί λοιπόν να μην είχαμε την εμπορική κλήρωση που ήθελε η διοίκηση για ευνόητους λόγους αλλά η βατή κλήρωση θα δώσει την ευκαιρία να πάρουν ανάσες κάποιοι παίκτες οι οποίοι από τον Ιούλιο αγωνίζονται συνεχώς. Οι αγώνες με την Ανόρθωση θα βγάλουν λογικά τον πρώτο του ομίλου χωρίς αυτό να έχει ουσιαστικό αντίκρισμα αφού δεν επηρεάζει την επόμενη φάση.

Οι αγώνες έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

1η αγωνιστική 05/12/07
Αγία Νάπα – Άρης
Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ

2η αγωνιστική 19/12/07
ΑΠΟΕΛ – Αγία Νάπα
Άρης – Ανόρθωση

3η αγωνιστική 16/01/08
Άρης – ΑΠΟΕΛ
Ανόρθωση – Αγία Νάπα

4η αγωνιστική 30/1/08
ΑΠΟΕΛ – Άρης
Αγία Νάπα – Ανόρθωση

5η αγωνιστική 02/04/08
Άρης – Αγία Νάπα
ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση

6η αγωνιστική 16/04/08
Αγία Νάπα – ΑΠΟΕΛ
Ανόρθωση – Άρης

Ημιτελικοί
Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 23 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 7 Μαΐου.

Τελικός
17 Μαΐου

Φουλ για νίκη με Άχνα
Το σερί νικών επιβάλλεται να συνεχιστεί αφού μόνον έτσι θα παραμείνουμε σε απόσταση αναπνοής από την Ανόρθωση. Αυτό σημαίνει νίκη επί του Εθνικού Άχνας την Κυριακή κάτι που δεν πρέπει να θεωρηθεί εύκολο. Η υποτίμηση είναι ο μεγαλύτερος μας εχθρός και κάτι το οποίο πληρώσαμε πολλές φορές στο παρελθόν. Επιπλέον το φετινό πρωτάθλημα έχει αποδείξει ότι καμία ομάδα δεν πρέπει να θεωρήσει οτιδήποτε δεδομένο. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται σοβαρότητα έτσι ώστε να περάσουμε το εμπόδιο μιας ομάδας που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση με επιτυχία. Για μια ακόμα αγωνιστική το ΑΠΟΕΛ θα πάει στον αγώνα χωρίς την καλύτερη δυνατή προετοιμασία αφού η απουσία των διεθνών το τελευταίο δεκαήμερο ήταν ένα ουσιαστικό εμπόδιο.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Με τους διεθνείς μας όσο περνά ο καιρός να επιστρέφουν από τις Εθνικές όλο και πιο κουρασμένοι, υπάρχει και η έννοια της ξεκούρασης τους όταν και ένα αυτό είναι εφικτό. Η προπόνηση της Παρασκευής θα είναι αρκετά κατατοπιστική για όλα τα θέματα αφού μέσα από αυτή η τεχνική ηγεσία θα διαμορφώσει το πλάνο της. Ο Μαχλάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων τις τελευταίες μέρες και σήμερα θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα έτσι ώστε να κριθεί ν μπορεί να υπολογίζεται ή όχι.

Πάντως η διαθεσιμότητα και η ετοιμότητα του Ζε Κάρλος επιτρέπει στον Μαρίνο Ουζουνίδη να αφήσει στον πάγκο τον Μαχλά, εάν κρίνει κάτι τέτοιο σκόπιμο. Υπάρχει και ο Τσόροβιτς ο οποίος μπορεί να μην έχει πάρει ακόμα ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής αλλά σύντομα θα πρέπει να γίνει και αυτό για να δούμε και πόσο μπορεί η ομάδα μας να υπολογίζει κάτι ουσιαστικό από το Σλοβένο επιθετικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!