Ουδέν νεότερο στα μεταγραφικά

Δεν είναι μόνο οι διοικούντες και ο προπονητής που βρίσκονται στην πρίζα αναμένοντας να κλείσει θετικά το θέμα απόκτησης επιθετικού. Ο κόσμος αναμένει με αγωνία εδώ και μέρες τις εξελίξεις και με τα δικά του κριτήρια καθορίζει τους δικούς του στόχους και short list προσδοκώντας ότι θα υπάρξει κοινό σημείο επαφής με τον εκλεκτό του Γιοβάνοβιτς. Τα μμμε και κυρίως οι αθλητικές ιστοσελίδες αντιλαμβανόμενες ότι το όλο θέμα πουλά μπήκαν με τη σειρά του στη γνωστή διαδικασία του να φωτογραφίζουν γενικούς και αόριστους στόχους με την ελπίδα ότι θα πετύχουν κάτι. Μόνο το 24sports και μετά που «πιέστηκε» αναγκάστηκε να κάνει αναφορά χτες σε συγκεκριμένα ονόματα υποψηφίων κάνοντας λόγο για τους Σέπο και Ντιαρά. Όπως αναφέραμε και χτες το short list του Γιοβάνοβιτς δεν περιλαμβάνει κανέναν από τους προαναφερθέντες αλλά το πιο σημαντικό και ίσως ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε ο προπονητής και ο υπεύθυνος προγραμματισμού. Κάποιες απαντήσεις, βολιδοσκοπήσεις καθυστερούν και όσο πλησιάζει η Τρίτη πιθανών να οδηγηθούμε σε ένα θρίλερ εντονότερο από αυτό της 31ης Αυγούστου.

Το πώς και γιατί φτάσαμε και πάλι σε ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα και κατά πόσο αυτό είναι φυσιολογικό το γνωρίζουν καλύτερα οι υπεύθυνοι. Ο κόσμος περιμένει με αγωνία να κάνουν το αυτονόητο που είναι η ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας. Η ανάγκη απόκτησης επιθετικού είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη με τα σημερινά δεδομένα αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι ότι υπάρχουν λεφτά και μάλιστα αρκετά με τη διοίκηση να υποστηρίζει με θέρμη ότι δεν χαλά χατίρι του προπονητή.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!