Ούτε η φιέστα μπορεί να τον σταματήσει

Το τελευταίο δεκαήμερο κύλησε όπως ακριβώς ήθελαν οι Γιοβάνοβιτς και Κυριακίδης αφού με αφορμή τη φιέστα παρέπεμπαν τους πάντες σε οποιεσδήποτε εξελίξεις μετά την 1η Μαίου. Με αυτό τον τρόπο οι δυο τους κατάφεραν να ασχοληθούν επισταμένα με μια σειρά θεμάτων χωρίς να υπάρχει η πίεση από στενούς τους συνεργάτες στο να ανοίξουν τα ερμητικά κλειστά χαρτιά τους. Παράλληλα η τακτική αυτή βοήθησε στο να κοπάσει προσωρινά η μανία κάποιων μέσων ενημέρωσης στο να ανακαλύπτουν μεταγραφικούς στόχους ή στο να αποκρυπτογραφούν τις σκέψεις του προπονητή μας. Επί της ουσίας το τελευταία δεκαήμερο όχι μόνο δεν πήγε χαμένο αλλά ήταν άκρως παραγωγικό. Και αυτό γιατί όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες ο Γιοβάνοβιτς έχει πάρει τις αποφάσεις του όσον αφορά τους 12 ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν εντός των επόμενων ημερών. Το μόνο που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας είναι πως η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών αυτών θα αποχωρήσει ενώ όσοι παραμείνουν θα πρέπει να αποδεχτούν τη νέα τάξη πραγμάτων όσων αφορά το οικονομικό και την απόφαση της διοίκησης για μείωση του προϋπολογισμού.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος πως αναμένεται να επιβεβαιωθεί σύντομα είναι πως το συναίσθημα δεν θα λειτουργήσει ως κριτήριο στις αποφάσεις που έχει πάρει ο Γιοβάνοβιτς. Η προσφορά των ποδοσφαιριστών και ιδιαίτερα κάποιων που είναι χρόνια στην ομάδα δεν παραγράφεται αλλά σημαντικότερο κριτήριο είναι οι προκλήσεις που έρχονται και η πίεση που ήδη υπάρχει στο να παραμείνουμε στην κορυφή.

Οι αποφάσεις για τους 12 ξεκαθάρισαν και τις ανάγκες για τις νέες προσθήκες. Παρόλο που καθημερινά καταλήγουν στον Γιοβάνοβιτς δεκάδες βιογραφικά o προπονητής μας έχει καταλήξει σε ορισμένες περιπτώσεις παικτών που πέρασαν τον εξονυχιστικό του έλεγχο. Δεν αποκλείεται μάλιστα μαζί με τις ανακοινώσεις για αποχωρήσεις να υπάρξει και αντίστοιχη που να αφορά προσθήκη κάποιου ποδοσφαιριστή.

Μέχρι τότε υπομονή αφού προέχει να γιορτάσουμε ακόμα μια φορά την κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος. Σήμερα θα ξεκαθαρίσουν και οι εκκρεμότητες που αφορούν την ώρα διεξαγωγής του αγώνα αλλά και το αν θα μας δοθεί ή όχι μέρος της βόρειας κερκίδας. Όπως είναι γνωστό θέλουμε λόγω λέιζερ και πυροτεχνημάτων να αρχίσει στις 7 αντί στις 5 ο αγώνας ενώ έχουμε τη δυνατότητα να πουλήσουμε επιπλέον εισιτήρια αν μας παραχωρηθεί η βόρεια κερκίδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!