Ούτε μία φορά…

Οι συνεχιζόμενες ευρωπαϊκές επιτυχίες του Θρύλου φέτος, σε συνάρτηση του ότι δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να νιώσουν τι θα πει νίκη στους μεταξύ μας αγώνες, συνθέτουν το μεγαλύτερο κόμπλεξ για τους καημένους τους χόχους. Αν αναλογιστεί κανείς ότι έγινε Απρίλης να βγουν από τα ερμάρια και αμέσως τους ήρθε το έμφραγμα στο 93’ με το γκολ του Μαντούκα, τότε καταλαβαίνετε πως νιώθουν. Το απωθημένο όλων των παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων του παραρτήματος είναι κερδίσουν έστω και μια φορά τον ΑΠΟΕΛ. Για εμάς η ανάγκη που προκύπτει μετά και την ισοπαλία στην Λεμεσό, είναι να βρούμε τα ψυχικά κίνητρα να παρουσιαστούμε δυνατοί και  να τους κερδίσουμε πάλι. Αγωνιστικά κίνητρα σίγουρα υπάρχουν και θα κυνηγήσουμε κάθε πιθανότητα σε αυτό το πρωτάθλημα. Ο λόγος που αναφέρουμε τα ψυχικά κίνητρα είναι γιατί τουλάχιστον ανάμεσα στις τάξεις των οπαδών μας συζητείται ακόμη η χαμένη ευκαιρία της περασμένης αγωνιστικής να ανεβούμε πρώτοι στην βαθμολογία .   

Τα νέα δεδομένα όσον αφορά την κατάκτηση του 22ου πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι υπέρ μας. Αυτό συνεπάγετε και με την Ευρωπαϊκής προοπτική της ομάδας μας στην νέα χρονιά, η οποία συνάμα αντικατοπτρίζει και τα οικονομικά έσοδα τα οποία ο ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να έχει. Οι παίχτες της ομάδας μας δεν είναι ρομπότ. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η εξέλιξη της περασμένης αγωνιστικής έχει άμεσο αντίκτυπο και στα δικά τους, επαγγελματικά δεδομένα.

Αναφερόμαστε στα πιο πάνω για να προβάλουμε την ανάγκη η ομάδα να παραμείνει προσηλωμένη  ασχέτως των νέων δεδομένων. Υπάρχουν αρκετά και μεγάλα κίνητρα για την νίκη το Σαββάτο. Διαφορετικά μεν για τον καθένα μας αλλά οφείλουμε να τα κυνηγήσουμε. Οι ελάχιστες ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου, η υψηλότερη δυνατή θέση στην βαθμολογία και το αήττητο απέναντι στο παράρτημα είναι τα κυριότερα για να μπορέσουμε να τους στερήσουμε για άλλη μια φορά την χαρά του να πάρουν έστω και την ισοπαλία στο μεταξύ μας ματς.

Είναι η πρώτη φορά μετά το παιχνίδι μας με την Ρεαλ που θα αγωνιστούμε με τον κόσμο μας στο ΓΣΠ. Αυτό από μόνο του αποτελεί άλλο έ να κίνητρο. Να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα αντάξια της φετινής πορείας της ομάδας η οποία ταυτόχρονα να μην ξαναδώσει το παραμικρό δικαίωμα σε αυτούς που καραδοκούν να μας στερήσουν την έδρα.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!