Ο «άλλος» προγραμματισμός

Την ώρα που ο αγωνιστικός προγραμματισμός βρίσκεται στα φόρτε του και ο κόσμος περιμένει με αγωνία την ποιοτική και ποσοτική στελέχωση της ομάδας, ό «άλλος» προγραμματισμός της ομάδας μας φαίνεται να βρίσκεται βαθιά κρυμμένος σε κάποιο συρτάρι της εταιρείας. Ο «άλλος» προγραμματισμός τον οποίο αναφέρουμε είναι αυτός που θα πρέπει να σχεδιάσουν οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ (αν τους το επιτρέψουν οι παρεμβατικοί δικούντες) , ούτως ώστε να μην μένουμε εκτεθειμένοι σαν ομάδα στους ίδιους μας τους οπαδούς-πελάτες. Είναι οι ενέργειες που πρέπει να λάβουμε υπόψη ούτως ώστε να μην επιτρέψουμε να επαναληφθούν τα λάθη και οι κρίσεις που στιγμάτισαν τη χρονιά που πέρασε και έφεραν προστριβές ανάμεσα σε οπαδούς και διοίκηση.  Οι δύο σοβαρότεροι τομείς είναι οι ακόλουθοι:

Προτεραιότητα και σύστημα διάθεσης εισιτηρίων

Ο χαμός και τα ρεζιλίκια που έγιναν στα παιχνίδια της Λυών και Ρεάλ φέτος θα πρέπει να αποτελέσουν απλά μια κακή παρένθεση. Ο Φοίβος παραδέχτηκε τους λάθος χειρισμούς της διοίκησης σε αυτές τις περιπτώσεις φέτος. Αναμένουμε να ακούσουμε τί και πώς πρόκειται να χειριστούν παρόμοιες περιπτώσεις στο μέλλον έτσι ώστε να υπάρχει μια διαδικασία για το ποιοι και πως θα μπορούν να εξασφαλίζουν εισιτήρια σε παιχνίδια με υψηλή ζήτηση.

Το σύστημα κάρτας μπόνους οπαδού είναι μια πρακτική λύση την οποία χρησιμοποιούν αρκετές ομάδες παγκόσμια για να δημιουργούν κίνητρα στους οπαδούς και να τους επιβραβεύουν με αξιοκρατικό τρόπο. Ο ΑΠΟΕΛίστας πρέπει να γνωρίζει τον τρόπο που θα χειριστούν από φέτος και στο εξής παρόμοιες περιπτώσεις πριν από την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, μιας και οι διάφορες κατηγορίες διαρκείας είχαν άμεση σχέση με την εξασφάλιση εισιτηρίου.Επειδή από εξαγγελίες σκίζουμε θα είναι σημαντικό όλα όσα υποσχεθούν στο όποιο σχέδιο-κάρτα να τηρηθούν όταν φτάσει η κρίσιμη στιγμή..  

Οργανωμένες εκδρομές εξωτερικού

Η επιπόλαια και αντιεπαγγελματική προσέγγιση του See You Travel προς τους οπαδούς της ομάδας μας που ταξίδευσαν τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, κάνει επιτακτική την ανάγκη να τεθούν επί τάπητος οι προδιαγραφές που θα πρέπει να ικανοποιεί ο επίσημος ταξιδιωτικός πράκτορας της ομάδας μας. Θα πρέπει να του γίνουν σαφείς οι απαιτήσεις της διοίκησης για τους κανόνες μέσα από τους οποίους θα εξυπηρετεί ο επίσημος πράκτορας τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και την τιμολογιακή του πολιτική.

Η περσινή περίοδός ήταν ο τελευταίος χρόνος συνεργασίας με τον See You Travel βάση συμβολαίου. Είναι μια καλή ευκαιρία να ζητήσουμε προσφορές από ταξιδιωτικούς πράκτορες που επιθυμούν να συνεργαστούν με τον ΑΠΟΕΛ ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα και αντιμετώπιση.

Ο κόσμος τους ΑΠΟΕΛ έμαθε για τα καλά τα ταξίδια και ο αριθμός των οπαδών που ταξίδεψαν τα τελευταία χρόνια για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας αποτελούν ένα πολύ ελκυστικό κοινό-στόχο για πολλούς πράκτορες.

Αυτά ήταν τα δύο κυριότερα θέματα που «βασάνισαν» τους οπαδούς μας φέτος και ο καλός προγραμματισμός θα βοηθήσει ούτως ώστε να μην επαναληφθούν.

Η διοίκηση πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες των οπαδών μας και να μελετήσει το θέμα σε βάθος. Οι επιφανειακές προσεγγίσεις του παρελθόντος δημιουργούν αχρείαστες προστριβές που μπορούν πολύ εύκολα να αποφευχθούν.   

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!