Ο αγώνας της χρονιάς

Η μέρα που περιμέναμε με αγωνία έφτασε. Ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρόνιας είναι και ο πιο σημαντικός για ευνόητους λόγους. Παρόλο που η λογική λέει ότι η πρόκριση θα κριθεί μέσα και από τους δυο αγώνες, ακόμα και ο προπονητής δηλώνει ότι ο στόχος μας σήμερα είναι μια καθαρή νίκη με μηδέν παθητικό. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους την πρόκριση στον 4ο προκριματικό κάτι που επιβάλλει και το πρεστίζ της ομάδας που δεν σηκώνει πρόωρο αποκλεισμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι παίκτες μας, παλιοί και νέοι, πρέπει να διαχειριστούν αποτελεσματικά την πίεση που υπάρχει για πρόκριση. Θέλουν και αυτοί όσο τίποτα άλλο να αγωνιστούν σε ομίλους και ιδανικά αυτούς του Champions League αλλά αυτό δεν πρέπει να τους μαγκώσει. Ο Σέρτζιο είπε χτες ότι δεν πρέπει να απασχολεί ότι είναι ένας αγώνας 3-4 εκατομμυρίων ευρώ σε μια προσπάθεια του να αποβάλει το άγχος από όλους έστω και προσωρινά.

Ο νέος ΑΠΟΕΛ που χτίζει ο Πορτογάλος προπονητής δεν ικανοποίησε στα φιλικά αλλά όλοι αναμένουν ότι σήμερα θα επιβεβαιωθούν οι δηλώσεις ότι θα δούμε μια ομάδα που θα θέσει βάσεις πρόκρισης. Η ετοιμότητα της Μάριμπορ είναι ένα σοβαρό πλεονέκτημα το οποίο μπορεί να επισκιαστεί από την καλή μελέτη που λέγεται ότι έγινε από πλευράς του προπονητή μας αλλά και από την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει απόψε στο ΓΣΠ. Οι καιρικές συνθήκες αλλά και η παρουσία σχεδόν 20 χιλιάδων πορτοκαλί εγγυούνται ένα πολύ δύσκολο βράδυ για τους Σλοβένους.

Ακολουθεί σε λίγο το αγωνιστικό ρεπορτάζ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!